٨/٤/١٤٤٢ --- 11/24/2020 --- ۱۳۹۹ سه شنبه ۴ آذر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
علت زرد و خشک شدن برگ های لیندا
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  31  نفر
بازدید امروز :  2333  بازدید
بازدید دیروز :  21719  بازدید
تبلیغات متفرقه
خدمات شرکت تجارت سبز آبان
گلدهی سنبل
 
۱۳۹۱ دوم بهمن
نیلوفر اف
تاریخ عضویت :  ۱۳۹۱/۱۱/۲
محل سکونت :   اهواز
تعداد پست ها :  2
بهترین زمان برای کاشت سنبل در اهواز چه وقتیه؟؟ من یه پیاز سنبل خریدم که ریشه داره و ساقه هم داره ولی ساقه و ریشه اش قدیمیه و ایجور که پیداست قبلا گل داده.اینجور که شما گفتین سنبل فقط یه بار گل میده. خواستم بپرسم راه حلی نداره؟؟یا اینکه راه حلش ته برداریه؟؟؟ و اینکه خواستم خواهش کنم راجع به ته برداری بیشتر توضیح بدین و آموزش هم بدین
وضعیت:  آفلاین      
۱۳۹۱ دوم بهمن
ا.س.فرود
تاریخ عضویت :  ۱۳۹۹/۹/۴
محل سکونت :   تهران
تعداد پست ها :  26816
سلام معمولا پیاز را در پاییز می کارند تا دوره سرمایی و گرمایی را طی کند و برای عید آماده شود با توجه به شرایط اهواز پیاز سنبل را از خاک جدا کرده و با ماسه مرطوب بپوشانید و در یخجال نگهداری کنید تا ریشه و ساقه ظهور پیدا کنند سپس در دمای بالاتری نگهداری کنید.15 درجه تا برگ ها ظاهر شوند نور غیر مستقیم باشد در صورتیکه ریشه دهی به خوبی انجام شده باشد برگ ها ظاهر می شنود مدت زمان این برنامه آماده سازی 13 هفته است.روش ته برداری نیازمند مهارت خاصی است :در این روش با چاقوی انحنا دار، صفحه پایگاهی سوخ بصورت افقی ، برداشته می شود(حذف طبق ). در قسمت های برش داده شده تعداد زیادی سوخک تولید می شود که می توانیم آنها را کشت کنیم. در این روش پیاز مادری از بین می رود.
وضعیت:  آفلاین    
 
Loading...
۱۳۹۱ دوم بهمن
نیلوفر اف
تاریخ عضویت :  ۱۳۹۱/۱۱/۲
محل سکونت :   اهواز
تعداد پست ها :  1
منظورتون اینه که باید ساقهی قدیمی رو ببریم؟؟؟ریشه های قدیمی چطور؟؟؟
بعد من که گل رو واسه سال نو می خوام  دیر نیست؟؟؟(با توجه به شرایط اهواز)

یه خواهش هم داشتم
اگر میشه و امکانش هست روش برش زدن پیاز در روش ته برداری رو با تصویر نشون بدین ممنون میشم.
وضعیت:  آفلاین    
 
Loading...
۱۳۹۱ دوم بهمن
نیلوفر اف
تاریخ عضویت :  ۱۳۹۱/۱۱/۲
محل سکونت :   اهواز
تعداد پست ها :  1
منظورتون رو از صفحه ی پایگاهی متوجه نشدم!!!

دلیل اینکه باید چاقو انحنا دار باشه چیه؟؟؟
وضعیت:  آفلاین    
 
Loading...
۱۳۹۱ شانزدهم بهمن
ا.س.فرود
تاریخ عضویت :  ۱۳۹۹/۹/۴
محل سکونت :   تهران
تعداد پست ها :  26816
سلام از روش آماده سازی پیاز برای سال بعد می توان استفاده کرد. در روش ته برداری :صفحه پایه ای پیاز به صورت افقی توسط چاقو برداشته می شود سپس ان را در محل تاریک و دمای 21 درجه به مدت 2 هفته قرار می دهند در طول هفته سوم که سوخک ها شروع به تشکیل شدند کردند درجه حرارت را به 23 با رطوبت 85 افزایش داده هنگامی که ریشه ها ظاهر شدند می توانید به خاک منتقل کنید.
وضعیت:  آفلاین    
 
Loading...
اگر کاربر تلگرام هستید میتوانید به گروه گپ و گفت نارگیل بپیوندید. (لطفا توجه داشته باشید که کارشناسان سایت در این گروه حضور ندارند و صرفا به منظور ارتباط اعضای سایت با یکدیگر و تبادل نظر پیرامون مشکلات گیاهان ایجاد گردیده است)
گروه گپ و گفت تلگرامی نارگیل
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل
 
 
 
Aparat
Instagram Nargil
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت