فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۳۰         
  

مطالعات جدید نشان می دهد افراد گیاهخوار ۳.۶ سال بیشتر از افراد غیرگیاه خوار عمر می کنند.
مطالعات گسترده محققان کلینیک مایو ایالت آریزونا بر روی بیش از ۱.۵ میلیون نفر نشان می دهد نرخ مرگ و میر در بین افرادی که گوشت، بخصوص گوشت قرمز یا فرآوری شده می خورند، به مراتب بالاتر است.

این محققان بعد از بررسی شش مطالعه مرتبط با ارزیابی تاثیر رژیم های غذایی گیاهی و حاوی گوشت بر روی مرگ و میر توصیه می کنند تا حد امکان باید مصرف محصولات گوشتی محدود شود و افراد بیشتر مواد خوراکی گیاهی مصرف نمایند.

بروکشیلد لارنت، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این داده ها بر اهمیت این باور قدیمی که رژیم غذایی پتاسیل زیادی در آسیب یا درمان دارد صحه می گذارد. این شواهد پزشکی به نقش مهم رژیم غذایی در درمان پیشگیرانه تاکید دارد.»

همچنین بررسی این محققان نشان داد عمر متوسط افرادی که بیش از ۱۷ سال گیاهخوار بودند ۳.۶ سال بیشتر از سایر افراد است.

طبق مطالعه گسترده سال ۲۰۱۴ در مورد بررسی رابطه بین مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی بر روی بیش از ۱.۵ میلیون نفر، محققان دریافتند مصرف گوشت های فرآوری شده موجب افزایش ریسک مرگ و میر به هر علتی می شود.

مطالعه دیگر سال ۲۰۰۳ بر روی بیش از ۵۰۰ هزار نفر نیز نشان داد که ریسک مرگ به هر علتی از ۲۵ تا حدود ۵۰ درصد با مصرف بسیار کم گوشت کاهش می یابد.


آیا افراد گیاه خوار عمر طولانی تری دارند؟
آیا افراد گیاه خوار عمر طولانی تری دارند؟

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.