|
امید شاهین پور
|
با سلام به دست اندر کاران سایت
دستتون درد نکنه واقعا" سایت جالب و بسیار مفیدی ساخته اید واقعا" خسته نباشید
پاسخ
مشاهده
|
|
0
|
|
|
|
|
|
ملیحه آزادخواه
|
این گیاه شکل رزتش تو ماهی شکم پر استفاده میشه خیلی خوش عطره
به اسم صرصم تو بازار فروخته میشه گلبرگهاش کمتره
گلش رو خشک میکنن با دستکش پودر میکنن نه خیلی خیلی ریز درحدی که بذر ها ازاد بشن بعد میکارن
پاسخ
مشاهده
|
|
0
|
|
|
2
|
افسانه سادات فرود
|
از اینکه تجربیات خود را در اختیار دوستانتان قرار می دهید متشکریم .
|
|
|
|
|
|
عالمه جان بابایی
|
سلام...ما که در مازندران زندگی میکنیم از برگ های سبز این گیاه قبل اینکه تبدیل به تیغ بشن برای ماهی شکم پر یا مرغ ترش یا کوکو استفاده میکنیم که خیلی هم خوش عطره...در مازندران به این سبزی زلنگ گفته میشه که بیشتر در نواحی جنگلی و ییلاقی میروید....و بعضی از کشاورز ها هم با کشت بذر تولیدش میکنن....در کنار توضیح یکی از کاربران که گفتن اسمش صرصم هست توی مازندران صرصم به گیاهی بسیار معطر شبیه نعناع گفته میشه که برای تهیه دلال ماست ازش استفاده میشه....
پاسخ
مشاهده
|
|
0
|
|
|
|
|
|
doc4energy
|
با سلام عکس های ارائه شده ازگونه species های مختلف Eryngium بوده و هرکدام دارای خواص و کاربرد مختلف است، مثلا دوستانی که از چوچاق و شوشاخ رولنگ برای استفاده ماهی و مرغ شکم پر نام برده اند با اسم علمی Eryngium caucasicum Trautv میباشد و یا بوقناق با نام علمی Eryngium billardieri و یا اینکه یانگوم از گیاهی بنام Eryngium FOETIDUM در سریال کره ای دارو درست میکرد.
متاسفانه از معایب "کپی پیست " جاجایی اسامی و اشکال غیر صحیح در اینترنت بصورت یک پدیده مخرب و فوق العاده گستره حجیم در مقیاس عجیب و غریب میباشد.
پاسخ
مشاهده
|
|
0
|
|
|
|
|