به گزارش دولت بهار به نقل ازفارس از جیرفت، محسن سعیدی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کشت چای ترش به صورت مستقیم در اردیبهشت ماه با فواصل 1.5 در دو متر با میزان بذر 15 کیلوگرم در هر هکتار انجام میگیرد.
وی با اشاره به اینکه این نوع چای به وسیله بذر تکثیر میشود، بیان کرد: برداشت چای ترش در اوایل مهرماه انجام میشود.
سعیدی متوسط عملکرد این محصول را 250 کیلوگرم در هر هکتار به صورت برگ خشک ذکر و تصریح کرد: تصفیهکنندگی خون، کنترلکنندگی فشار خون و درمان اختلالات کبدی و صفرایی از جمله خواص دارویی چای ترش محسوب میشوند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار این نوع چای را از منابع غنی آهن خواند و گفت: چای ترش به گیاه ضد دیابتی نیز شهرت دارد و دارای آنتیاکسیدانهای فراوان و ضد چربی خون است.
وی با اشاره به اینکه ترشی این چای به دلیل وجود اسیدسیتریک و ویتامین c است، افزود: توسعه و کشت گیاهان دارویی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان قرار دارد.
سعیدی عنوان کرد: به همین منظور در سال جاری بیش از 50 هکتار از اراضی شهرستان رودبار به کشت این محصول اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار با بیان اینکه کشت چای ترش به منظور توسعه مشاغل خانگی برای زنان روستایی مفید است، خاطرنشان کرد: کشت این محصول در سال آینده در قالب طرحهای مشاغل خانگی و اشتغال زنان روستایی ترویج و توسعه مییابد.
|