فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز شنبه ۱۴۰۳/۲/۱         
  

نگه‌داشتن مواد غذايي در يخچال مدت‌هاست که براي جلوگيري از رشد ميکروب‌ها و فاسدشدن آنها به‌کار مي‌رود. اين کار رشد ميکروب‌هاي بالقوه بيماري‌زا را کند و درعين‌حال از خراب شدن رايحه، رنگ و قوام بسياري از غذاها جلوگيري مي‌کند.
روز نو :
نگه‌داشتن مواد غذايي در يخچال مدت‌هاست که براي جلوگيري از رشد ميکروب‌ها و فاسدشدن آنها به‌کار مي‌رود. اين کار رشد ميکروب‌هاي بالقوه بيماري‌زا را کند و درعين‌حال از خراب شدن رايحه، رنگ و قوام بسياري از غذاها جلوگيري مي‌کند.

به گزارش روزنو، اغلب آبميوه‌هايي که در بازار عرضه مي‌شوند، پاستوريزه شده‌اند تا باکتري‌هاي بالقوه زيانبار در حين روند توليد کشته شوند. توليدکنندگان آب ميوه‌اي که فراورده‌هاي خود را پاستوريزه نمي‌کنند، بايد ساير شيوه‌‌هاي ميکروب‌کشي مانند استفاده از پرتوهاي ماوراي بنفش يا ضدعفوني کردن پوست مرکبات قبل از فشردن آنها براي آبگيري را به‌کار برند. مصرف‌کنندگان بايد به کلمات «در يخچال نگهداريد» يا «پس از باز کردن در يخچال نگهداريد» روي برچسب آبميوه‌ها دقت کنند تا بدانند بايد آن را در يخچال نگهداشت يا نه.
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.