فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵         
  


عکس-قلبعکس-قلب
یک کارشناس تغذیه می‌گوید: افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی باید مصرف میوه و سبزیجات را به چهار یا پنج وعده در هفته افزایش دهند.
  

مریم شیرمستی در گفت وگو با ایسنا، درباره تغذیه مناسب برای افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی، گفت: این افراد به ویژه آنهایی که تازه عمل جراحی قلب داشته‌اند باید از مصرف غذاهای مصنوعی، قهوه، نوشابه گازدار، آب میوه مصنوعی، سوسیس و کالباس و ... خودداری کنند.

وی مصرف غذاهای پرچرب را نیز برای مبتلایان به بیماری‌های قلبی مضر دانست و اضافه کرد: این افراد باید از مصرف روغن جامد، پوست مرغ، کره و خامه نیز پرهیز کنند.

به گفته این کارشناس تغذیه، افرادی که بیماری قلبی دارند باید از روغن هسته انگور و یا روغن زیتون استفاده کنند و غذاها را به صورت بخارپز و یا کبابی میل کنند.



شیرمستی با بیان اینکه تغذیه افراد مبتلا به بیمارهای قلبی باید مبتنی بر مصرف ماهی باشد، اظهار داشت: این افراد باید دو تا سه وعده در هفته ماهی بخورند.

وی در خصوص مصرف میوه و سبزیجات برای مبتلایان به بیماریهای قلبی نیز تصریح کرد: توصیه می‌شود میوه مورد استفاده این افراد تازه باشد و کمتر از میوه‌های خشک و یا کمپوت استفاده کنند.

این کارشناس تغدیه یادآوری کرد: در طب سنتی استفاده از میوه‌های قرمز و ارغوانی برای بیماران قلبی از جمله شاه توت، انار و سایر میوه‌های دارای رنگدانه‌های قرمز مورد تاکید است.

شیرمستی معتقد است: بیماران قلبی باید از سبزیجات تیره از جمله سبزی خوردن بیشتر استفاده کنند.

سیب، سیر و پیاز نیز از دیگر میوه و سبزیجاتی است که به گفته وی برای مبتلایان به بیماریهای قلبی مفید است.
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.