فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۳۰         
  

خبرگزاري آريا- غذا خوردن بدون شک از لذت‌بخش‌ترين لحظات زندگي برخي افراد به‌شمار مي‌رود.
به گزارش خبرگزاري آريا، اگر اين علاقه را کنار بگذاريم، مصرف مواد غذايي مختلف از عمده‌ترين راه‌هاي کسب انرژي است و بسياري از محققان بر اين باورند که تاثير موادغذايي متفاوت را نمي‌توان روي سيستم‌ بدن ناديده گرفت.
هر يک از خوراکي‌ها فوايد خاص خودشان را دارند و استفاده بجا از آنها مي‌تواند سلامت افراد را به همراه داشته باشد
سيب‌زميني
سيب‌زميني سرخ‌کرده يکي از لذيذترين خوراکي‌ها به شمار مي‌رود که طرفداران خاص خودش را در دنيا دارد. مطالعات نشان مي‌دهد که سيب‌زميني بنفش فوايد بسياري دارد و خواص آن با سيب‌زميني سفيد قابل مقايسه نيست. اين نوع سيب‌زميني فشار خون را کاهش داده و خطر بروز سرطان را کم مي‌کند. در ادامه بايد اشاره کرد که سيب‌زميني بنفش از همتاي سفيد خود پيشي گرفته و به دليل دارا بودن پلي‌فنول‌هاي موجود باعث کاهش قند خون مي‌شود.
هويج
اين ماده مغذي پاي ثابت سوپ‌هاي خوشمزه و خوش رنگ و لعاب است. برخي مطالعات حاکي از آن است که برش دادن هويج اندازه سطح آن را افزايش داده و باعث انتشار بيشتر مواد مغذي آن مي‌شود. متخصصان در ادامه تحقيقات خود عنوان کرده‌اند که پختن هويج فعاليت‌هاي کاروتنوئيدهاي آن را افزايش داده و در نتيجه اثر آن را تشديد مي‌کند.
چاي
نوشيدن چاي به عقيده بسياري از افراد خستگي را از تن به در مي‌کند. اين نوشيدني گوارا حاوي مواد مفيدي است که سلامت قلب و عروق را به دنبال دارد. تحقيقات نشان مي‌دهد که افزودن شير به چاي فوايد قلبي آن را کاهش مي‌دهد. از سوي ديگر، عده‌اي از محققان عنوان کرده‌اند که افزودن آب‌ميوه‌هاي حاوي ويتامين‌ C به داخل چاي سبز به جاي مواد شيرين‌کننده فعاليت مواد مغذي داخل آن را افزايش مي‌دهد.
سير
متخصصان همواره توصيه مي‌کنند که سير را درسته نخوريد بلکه آن را خرد کنيد. بررسي‌ها نشان مي‌دهد که بايد قبل از مصرف، سير را خرد کرد و 10 دقيقه به آن زمان داد تا آنزيم «آليسين» داخل آن ترشح شود. اين آنزيم به کاهش خطر بيماري‌هاي قلبي و عروقي کمک مي‌کند.
سيب و هلو
متخصصان هميشه توصيه مي‌کنند که افراد ميوه رسيده مصرف کنند. مطالعات نشان مي‌دهد که فرآيند رسيدن ميوه باعث شکستن کلروفيل در ميوه‌هايي چون سيب و هلو مي‌شود که توليد آنتي‌اکسيدان‌هاي فعال‌تري را در ميوه به دنبال دارد.
بروکلي
اين نوع سبزي بدون شک مغذي‌ترين و مفيدترين ماده غذايي به‌شمار مي‌رود. بروکلي در جلوگيري از بروز انواع سرطان‌ها مانند سرطان سينه و پوست بسيار موثر است. برخي مطالعات نشان مي‌دهد پختن بروکلي تنها روشي است که از طريق آن، ترکيبات ضدسرطاني آن فعال‌تر مي‌شود. در اين ميان جوشاندن و سرخ کردن بروکلي به هيچ‌وجه توصيه نمي‌شود. علاوه‌بر اين، افزودن مواد تند به بروکلي قدرت ضدسرطاني آن را افزايش مي‌دهد.
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.