کرفس حاوی ماده شیمیایی مخصوصی است که میتواند میزان کلسترول خون را در مواقعی که سطح آن بالا رفته است، تا حدود نصف کاهش دهد.
به گزارش نامه نیوز، عماد معصومی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: کرفس حاوی املاح و ویتامینهایی است که مصرف آن، خطر بسیاری از بیماریها را کاهش میدهد.
وی گفت: برگ کرفس حاوی مقدار زیادی ویتامین A و ساقه آن منبع ویتامین B و C و همچنین برخی روغنهای ضروری است.
معصومی با اشاره به نقش کرفس در بسیاری از تنظیمات بدن، تاکید کرد: کرفس حاوی ماده شیمیایی مخصوصی است که میتواند میزان کلسترول خون را در مواقعی که سطح آن بالا رفته است، تا حدود نصف کاهش دهد.
وی افزود: در واقع کرفس با کاهش سطح کلسترول خون، موجب سلامتی و عملکرد بهتر قلب و عروق میشود.
معصومی خاطرنشان کرد: کرفس در ازدیاد ترشح صفرا بسیار موثر بوده و این موضوع میتواند سوخت و ساز کلسترول خون را تا حد چشمگیری بهبود بخشد.