این
سبزی موجب رقیق شدن خون شده و مانند روغن ماهی به سلامت قلب و عروق کمک
فراوانی میکند و با همین مکانیسم، احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را
کاهش میدهد.
کارشناس
اداره نظارت بر اجرای استاندارد اداره کل استاندارد خوزستان، گفت: قارچ
از سبزیهایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند و با تحریک
گلبولهای سفید موجب فعالیت هر چه بیشتر دستگاه ایمنی و مانع فعالیت
ویروسها و باکتریها شده و از فعالیتهای زیانبار این میکروبها جلوگیری
میکند.
به
گزارش ایسنا، منا طرفی، اظهار کرد: قارچ دارای ترکیبی لنتینان است که این
ترکیب در قارچهای دکمهای و صدفی یافت شده و مانع رشد تومورهای بدخیم
میشود. به علاوه، قارچ دارای مقادیر بالای ویتامین اکسیدانی است و از بروز
سرطان کولون در افراد مستعد پیشگیری میکند.
وی
افزود: این سبزی موجب رقیق شدن خون شده و مانند روغن ماهی به سلامت قلب و
عروق کمک فراوانی میکند و با همین مکانیسم، احتمال ابتلا به بیماریهای
قلبی را کاهش میدهد.
کارشناس
اداره نظارت بر اجرای استاندارد اداره کل استاندارد خوزستان، گفت: قارچ
سرشار از فیبرهای غذایی به نام «کیتین» و «بتاگلوکان» است که هر دو پایین
آورنده کلسترول بوده و به حفظ سلامت قلب کمک میکنند، به طوری که در هر 100
گرم قارچ یک گرم فیبر غذایی وجود دارد و نیز در همین مقدار قارچ 320 میلی
گرم پتاسیم موجود است که مصرف آن برای افرادی که از فشار خون رنج میبرند،
بسیار مناسب است.
وی
اضافه کرد: قارچ دارای ویتامینهای B2 ،B1،B12 ، B6 ،C و H است که برای
محافظت از پوست و ایجاد آلرژی در بدن، سلامت سیستم عصبی، سلامت پوست و چشم و
بافتهای بدن، تشکیل اسیدهای چرب ضروری در سیستم عصبی و ماهیچهها، درمان
کمخونی و جلوگیری از بروز ضایعات در مغز و ستون فقرات نقش اساسی دارند.
طرفی
گفت: قارچ در رژیمهای لاغری بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. استاندارد
قارچ تشویقی بوده و واحدهای صنعتی با شماره استاندارد ملی 1627 اقدام به
تولید آن میکنند.