علی
حسینی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد خواص انجیر به
عنوان یک میوه تابستانی گفت: انجیر طبع گرم و تر دارد و تعرق بدن را زیاد
می کند به همین دلیل ادرار آور است و حرارت بدن را کم می کند.
وی ادامه داد: انجیر را می توان در رژیم های غذایی خاص مثل رژیم کم چربی، کم سدیم، پرفیبر، کاهش وزن و دیابتی استفاده کرد.
این
متخصص طب سنتی گفت: انجیر سدیم و چربی ندارد و مانند سایر میوه ها بدون
کلسترول است.همچنین باعث کاهش فشار خون می شود چون منبع خوب پتاسیم است.
حسینی
ادامه داد: انجیر، منبع خوبی از فیبرهای غذایی است و قند زیادی دارد و
سرشار از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های A،B،C است.
وی
تصریح کرد: انجیر نقش موثری در رفع یبوست دارد و از ضعف عضلات جلوگیری
میکند چون طبق مطالعات افرادی که روزانه 3 عدد یا بیشتر انجیر مصرف می
کنند، ضعف و انحطاط عضلانی کمتری دارند.
این
متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه انجیر میوهای مملو از منیزیم است افزود:
انجیر برای هضم بهتر غذا و کم خونی مفید است. مصرف این میوه برای افراد
دارای کلسترول بالا و کسانی که اسید اوریک بالا دارند نیز توصیه میشود.
حسینی ادامه داد: انجیر برای بهبود سردرد، دندان درد، تهوع، تب، نقرس، گوش درد، سوختگی، معده درد و بیماری های تنفسی مفید است.