٢٩/١٢/١٤٣٥ --- 10/24/2014 --- ۱۳۹۳ جمعه ۲ آبان امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
    صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
لینک های اصلی
 
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  312  نفر
بازدید امروز :  17674  بازدید
بازدید دیروز :  22400  بازدید
از ملک - عشبه  -  COMMON SMILAX
SMILAX ASPERA : نام علمی
  SMILACACEAE  - سوسنسانان : خانواده
هند و اروپا : بومی منطقه
Rough Bindweed : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
گلدان با زهکشی بالا
30 درجه سانتیگراد
کمی مرطوب
زیاد

از ملک - عشبه:

گیاهی است پایا، دارای گل‌های سبز خوشه‌ای، برگ‌های دام‌دار و قلبی‌شکل، ساقهٔ گوشه‌دار، بالارونده و خاردار. این گیاه بیشتر در جنگل‌ها می‌روید.
گیاهی چندساله از خانواده ی مارچوبه است. یک تا دو متر طول دارد ،‌برگ هایش متناوب و سبز رنگ و گاهی به شکل قلب هستند. رگ برگ ها موازی بوده و گاهی توسط چند انشعاب به یکدیگر متصل می شوند. گل آذین آن چتری است و گل های سفید تا صورتی ریزی دارد و میوه های آن براق و درخشان و قرمز هستند و شکلی گرد دارند.
این گیاه بالا رونده است و بر روی ساقه ی آن ریشه های هوایی دیده می شود.
برگ ها چرمی مانند و سبز تیره هستند و به صورت متناوب بر روی ساقه قرار گرفته اند. از برگ های جوان آن به آن سبزی خوراکی استفاده می شود و می توان آن را نوعی جایگزین مارچوبه دانست.
از ریشه ی آن برای کاهش درد های رماتیسمی و بسیاری از بیماری ها مانند (آنفلوانزا، بی اشتهایی، نقرس، بیماری های تنفسی، بیماری های مقاربتی) استفاده می شود.
بخش های خوراکی این گیاه برگ و ریشه ی آن است. محرک و مقوی است و برای برخی از بیماری های کلیه ، مناسب است.
گل های این گیاه معطر هستند. برای تکثیر این گیاه می توان از قلمه های ساقه که دارای ریشه های هوایی است استفاده نمود. همچنین می توان بذرهای این گیاه را نیز کشت داد.

: منابع  

تصاویر گیاه از ملک - عشبه:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی،مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت تهیه ، قیمت مناسب ،خواص و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :
 

 
 
mahya gh
با سلام
ما تو رشت به این گیاه کامپوره میگیم و از میوه قرمز این گیاه هم استفاده میشه و همنطورکه میدونید سقز طبیعی مثل آدامسهای امروزی بادکنکی نیست از قدیم برای اینکه سقز مثل آدامس صنعتی بادکنکی بشه از میوه این گیاه استفاده میکردند یعنی یه میوه اون رو با سقز می جویدن وسقزشون بادکنکی میشد!!!!!!!
اینم یه شاهکاری از طبیعت البته با کشف انسان؟؟؟
ثبت پاسخ
2 امتیاز
نارگیل : با تشکر از شما که تجربیات خود را دراختیار دوستانتان قرار میدهید

فروشگاه اینترنتی نارگیل
  ورود به تالار گفتگوی گروهی در خصوص از ملک - عشبه
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود




© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت
به مطالب اين صفحه امتياز دهيد

--------------------
به سايت نارگیل امتياز دهيد