فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۱/۳۱         
  

Willughbeia sarawakensisAkar kubal susu که به فارسی آکار کوبال سوسو نامیده میشود، گیاهی از خانواده آپوسیناسه بومی بورنئو می باشد. نیاز های این گیاه عبارتند از نور: زیاد رطوبت: مرطوب دمای محیط: شرایط گرمسیری خاک: متوسط تا غنی و زهکش دار
آکار کوبال سوسو
آکار کوبال سوسو

دانستنیهای علمی



نام علمي
Willughbeia sarawakensis
نام لاتين
Akar kubal susu
خانواده (تيره)

دانستنیهای علمی :

 آکار کوبال سوسو گونه ای نادر و کمیاب از جنس Willughbeia می باشد. 
اطلاعات کمی از این گونه گیاهی در دست می باشد. این گیاه بومی بورنئو می باشد.
 آکار کوبال سوسو در خارج از اندونزی خیلی کم شناخته شده است.
 این گونه گیاهی پتانسیل این را دارد که برای کاشت نوعی جدید از میوه به باغداران توصیه گردد. 



آکار کوبال سوسو آکار کوبال سوسو

خصوصیات - معرفی


خصوصیات ظاهری : 

میوه های آکار کوبال سوسو پوستی نارنجی متمایل به قهوه ای دارند. 
گوشت میوه آبدار و خوشمزه است. میوه ها معطر هستند و در شربت ها مورد استفاده قرار می گیرند. 
میوه ها تقریباً مشابه گلابی هستند. درختی محکم بوده و در مناطق جنگلی می روید. 
این درخت بالا رونده می باشد.  در جنگلهای گرمسیری روی دیگر درختان بالا می رود و از تنه آنها برای تکیه گاه و ایستادن استفاده می کند.
 برگ ها متقابل هستند و سطح آنها براق و رنگ آنها سبز می باشد. 
گوشت میوه خوشمزه و ژله ای می باشد. بافت میوه در اطراف بذرها هستند. 



Akar kubal susu Akar kubal susu

شرایط نگهداری آکار کوبال سوسو



نور مورد نياز
نور مورد نیاز گیاه آکار کوبال سوسو
زیاد
آبياري و رطوبت
رطوبت مورد نیاز  آکار کوبال سوسو
مرطوب
دماي مورد نياز
دمای مورد نیاز  آکار کوبال سوسو
شرایط گرمسیری
خاک مورد نياز
خاک مورد نیاز  آکار کوبال سوسو
متوسط تا غنی و زهکش دار

شرایط محیط رشد:

 شرایط دقیقی از این درخت موجود نیست اما به سرما مقاومت زیادی ندارد. 
در شرایط استوا و گرمسیری رشد دارد. رطوبت زیاد محیط اطراف و همچنین خاک مرطوب را می پسندد. 
بهتر است که خاک زهکشی خوبی داشته و خاک آن غرقاب نشود چراکه در این وضعیت ریشه ها دچار خفگی می شوند.
 از لحاظ نیاز نوری باید در مکان های پر نور و آفتاب کامل باشد.



Willughbeia sarawakensis Willughbeia sarawakensis

خواص و کاربردهای دارویی و صنعتی


خواص و کاربردها: 

میوه ها بصورت خام و تازه در مناطق بومی مصرف دارند. 
همچنین می توان آنها را در تهیه دسر ، شربت و نوشیدنی ها بکار گرفت. 
این میوه بسیار خوشمزه بوده و در فروشگاه های بورنئو دیده می شود.
 برای مردم محلی ، خوردن این میوه بسیار لذتبخش است .
 آزمایشات اولیه کشاورزی نشان داده اند که آن یک محصول تجاری قابل دوام است.



معرفی و راهنمای پرورش درختان میوه - آکار کوبال سوسو معرفی و راهنمای پرورش درختان میوه - آکار کوبال سوسو

نحوه تکثیر آکار کوبال سوسو


نحوه تکثیر گیاه : 

آکار کوبال سوسو در مناطق بومی یا در طبیعت به کمک بذور خود تکثیر می یابد. 
با گرفتن قلمه از آن نیز می توان با تکثیر آن اقدام نمود.
 قلمه را از شاخه ها گرفته و در بستر ریشه زایی ریشه دار کرده و سپس در زمان مناسب در بستر اصلی می کارند. 



Akar kubal susu Akar kubal susu



منابع :
http://fruitandnuttrees.com/akar-kubal-susu-willug
http://world-crops.com/kubal-vine/
http://www.fruitipedia.com/akar_kubal_susu_willugh
http://www.rarepalmseeds.com/pix/WilSar.shtml
http://www.tradewindsfruit.com/content/willughbeia


 
 
 


گياهان ديگر از همين جنس :
 



گياهان ديگر از همين خانواده :
 
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.