١٣/٤/١٤٤١ --- 12/11/2019 --- ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۰ آذر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  79  نفر
بازدید امروز :  6503  بازدید
بازدید دیروز :  12777  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
باغبانی >> با انواع گوناگون درخت سیب آشنا شوید
 

با انواع گوناگون درخت سیب آشنا شوید

برخی از درختهای سیب تحمل آب و هوای سرد شمال آلاسکا را نیز دارند در حالی که برخی دیگر از آنها آب و هوای معتدلتر مانند نواحی ساحلی و نیمه بیابانی را ترجیح میدهند. با این حال بیشتر انواع درختان سیب حداقل به 500 تا 1000 ساعت هوای سرد نیاز دارند تا محصولی خوشمزه و سالم تولید کنند.
 
 

احتمالا تا کنون با انواع مختلف میوه های سیب برخورد کرده اید و برخی از آنها را چشیده اید. هر کدام از انواع سیب از نظر طعم و رایحه منحصر به فرد هستند. با این حال شما تنها چند مورد از 7500 نوع سیبی که در سرتاسر کره زمین وجود دارد را دیده اید. در اینجا با انواع متداول سیب آشنا میشوید.

انواع اصلی درخت سیب به همراه تصاویر 

بیشتر درختهای سیب غیر وحشی از دو نوع اصلی درخت سیب حاصل شده اند. در واقع بیشتر انواع درختان سیب حاصل پیوند طبیعی Malus pumila و Malus sylvestris هستند که بومی دو ناحیه در جنوب شرق آسیبا می باشد.

برخی از درختهای سیب تحمل آب و هوای سرد شمال آلاسکا را نیز دارند در حالی که برخی دیگر از آنها آب و هوای معتدلتر مانند نواحی ساحلی و نیمه بیابانی را ترجیح میدهند. با این حال بیشتر انواع درختان سیب حداقل به 500 تا 1000 ساعت هوای سرد نیاز دارند تا محصولی خوشمزه و سالم تولید کنند.

چگونه انواع درخت سیب را بشناسیم؟ انواع گوناگون سیب در اصل از طریق رنگ پوست، اندازه، طعم و سفتی شناسایی میشوند.

ارقام رایج سیب  

-    سیب زرد لبنانی یا طلایی (Yellow Delicious): سیب زرد لبنانی سیب شیرین و ملایم با پوست زرد روشن است که برای مصرف خام و پخته مناسب می باشد.

-    سیب قرمز لبنانی (Red Delicious): این سیب شباهت زیادی به سیب زرد لبنانی دارد. این سیب به اندازه گذشته محبوبیت ندارد که علت آن طعم نسبتا ترکیبی و بافت پودری و پوک این سیب است.

-    سیب مکینتاش (McIntosh): این سیب به رنگ قرمز روشن و طعم ترش و شیرین است که برای مصرف خام و به صورت پخته در سس مناسب می باشد اما برای مصرف پخته مناسب نیست.

-    سیب رم (Rome): سیب کمی شیرین و آبدار با پوستی به رنگ قرمز روشن است که طعم آن در حالت تفت داده شده یا پخته بهتر میشود.

-    سیب گالا (Gala): سیب طلایی قلبی شکل با نوارهای صورتی نارنجی رنگ است که آب دار و ترد و معطر بوده و طعمی شیرین دارد. این سیب به صورت خام، پخته یا استفاده در سس مصرف میشود.

-    سیب واین سَپ (Winesap): سیب بنفش مایل به قرمز با طعم تند است که برای مصرف خام و نیز تهیه سرکه سیب عالی می باشد.

-    سیب گرانی اسمیت (Granny Smith): سیب سبز لیمویی با بافتی ترد و آبدار است که طعمی ترش و تند دارد. گرانی اسمیت برای مصرف خام و استفاده در پای سیب مناسب می باشد.

-    سیب فوجی (Fuji): سیب ترد و بسیار شیرین است که پوست آن از قرمز پر رنگ تا زرد مایل به سبز با هایلایت قرمز متفاوت است و به صورت خام یا پخته مصرف میشود.

-    سیب بریبرن (Braeburn): سیب منحصر به فرد با پوستی نازک و طعمی ترش و شیرین و کمی تند. این سیب برای مصرف خام بسیار خوب بوده و برای پختن نیز مناسب می باشد. رنگ آن از قرمز تا طلایی مایل به سبز متفاوت است.

-    سیب هانی کریسپ (Honeycrisp): همان طور که از نام آن پیداست این سیب بافت ترد و طعم شیرین دارد و به هر صورت میتوان آن را استفاده کرد.

-         پینک لیدی (Pink Lady): سیب ترد و سفت با طعم کمی شیرین، تند و مناسب برای مصرف خام و پخته می باشد. 



مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت