٢٢/٣/١٤٤١ --- 11/20/2019 --- ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۹ آبان امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
آشنایی با گیاه آرالیا بشقابی
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  9  نفر
بازدید امروز :  187  بازدید
بازدید دیروز :  351  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
سدر سفید  -  WHITE CEDAR
THUJA OCCIDENTALIS : نام علمی
  CUPRESSACEAE  - سرو : خانواده
آمریکای شمالی : بومی منطقه
Yellow Cedar, Atlantic White Cedar, Eastern White Cedar, Swamp cedar, Cedrus Lycea, False White Cedar, Hackmatack, Lebensbaum, Thuia du Canada, Techny Arborvitae, American Arborvitae : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
خاک های آلی نزدیک رودخانه ها، شنی
10 درجه سانتیگراد
کمی مرطوب
زیاد

سدر سفید

درخت همیشه سبز است، در خانواده سرو Cupressaceae است که بومی شمال شرق ایالات متحده آمریکا و جنوب شرق کانادا، اما به طور گسترده ای به عنوان یک گیاه زینتی کشت می شده است.
پوست درخت خاکستری و به رنگ قهوه ای مایل به قرمز است. درختی همیشه سبز است و 10 تا 20 متر بلندی دارد و به شکل مخروطی و می تواند تک پایه یا دو پایه باشد.
برگ ها کوچک و دارای یک غده صمغی کوچک در پشت برگ و به رنگ سبز تیره. گل اهمیت زینتی ندارد و در نوک شاخه ها به تنهایی قرار گرفته است. میوه ان به شکل مخروط نازک کوچکی است به رنگ قهوه ای مایل به زرد
عصاره های سدر برای درمان تب ،‌سرماخوردگی ،‌سردرد و رماتیسم ، التهاب برونشیت و سنگ مثانه مورد استفاده قرار می گیرند . شاخه های جوان و تازه این گیاه در طب هوموئپاتی و برای تهیه داروهای مورد استفاده دردرمان زخم ، جوش های پوستی ،‌رماتیسم و سرماخوردگی عمومی کاربرد دارند.
سدر یا روغن آن نیز بصورت سنتی برای سقط جنین استفاده می شده اند که البته گاهی همراه با مرگ مادر بوده است.روغن یا عصاره های حاصل از این گیاه در صورت استعمال موضعی بروی پوست سبب کاهش تحریک شده و برای درمان رماتیسم ،‌زگیل ها ، گرفتن ماهیچه ،‌عفونت های پوستی و دردهای عصبی مورد استفاده قرار می گیرد.
اسانس روغنی سدر در محصولات دارویی ضدعفونی کننده ، مواد آرایشی مو ، صابون های مایع ، حشره کش ها و مواد بوبر بکار می شود. برگ های پودر شده این گیاه سبب از بین رفتن مگس ها و کنه ها می گردند.
برای کشت از قلمه ساقه می توان استفاده کرد و در فصل تابستان زمان مناسبی است با استفاده از هورمون ریشه IBA در ریشه زنی تسریع می شود و درجه دمای خاک 65_70 درجه فارنهایت است و طی 8_12 هفته ریشه می زند.توسط بذر نیز انتشار می یابد که زمان کاشت آن اوایل پاییز است دانه را در دمای 40 فارنهایت به مدت 2 ماه می گذاریم

: منابع  

تصاویر گیاه سدر سفید:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
نوش

گیاهان دیگر از همین خانواده :
ارس خزنده
سرو زربین.
بونسای سرو کوهی
سرو ناز
بونسای سیکویای چینی
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت