١٥/١/١٤٤١ --- 9/15/2019 --- ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ شهريور امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
پیشنهاد کاشت سبزیجات در پاییز
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  72  نفر
بازدید امروز :  8519  بازدید
بازدید دیروز :  12840  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
تزیمبالو  -  TZIMBALO
SOLANUM CARIPENSE : نام علمی
  SOLANACEAE  - سیب زمینیان : خانواده
جنوب آمریکا : بومی منطقه
- : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
کشت در انواع مختلفی از خاک ها
نواحی گرم
کمی مرطوب
زیاد

تزیمبالو

خصوصیات گیاهشناسی:

گیاه "تزیمبالو" یا نام علمی Solanum caripense یکی از درختچه های همیشه سبز از خانواده ی بادمجانیان (Solanaceae) می باشد. این گیاه بومی جنوب آمریکا بوده و دارای میوه های خوراکی است.
میوه ی تزیمبالو ارتباط خویشاوندی نزدیکی با میوه Pepino (Solanum muricatum) دارد. و اعتقاد بر این است که تزیمبالو از اجداد گونه های وحشی پپینو می باشد.
همچنین این گیاه از خویشاوندان گونه های دیگری از بادمجانیان مانند گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum)، نارانجیلا (Solanum quitoense) و گیاه تخم مرغ (Solanum melongena) است.
میوه این گیاه حتی در نواحی بومی آن مانند کلمبیا، اکوادور، بولیوی، پرو و شیلی نیز بسیار کمیاب است.
این گیاه دو تا سه سال پس از کشت بذرها به باردهی می رسد. میوه ها گرد، سته ای و به اندازه ی دو سانتیمتر بوده که در زمان رسیدن کامل به رنگ زرد تا سبز کمرنگ با خطوطی طولی و به رنگ تیره دیده می شوند. مزه و بافت این میوه ها همانند پپینو است و بسیار آبدار می باشد.

شرایط محیط رشد:

این گیاه آب و هوای گرم و بدون یخبندان را برای رشد ترجیح می دهد. گیاه می تواند در دماهای کمتر از -2.5 درجه سانتیگراد (27 تا 28 درجه فارنهایت( نیز زنده بماند اگرچه ممکن است در این شرایط، برگ ها ریزش کنند. تزیمبالو می تواند فصول گرم و طولانی مدت را تحمل کند و در چنین شرایطی رشد کند.
این گیاه همچنین برای رشد بهینه به آفتاب کامل و آبیاری منظم نیاز دارد.
تزیمبالو به خوبی در شرایط گلخانه ای می تواند رشد کند.

آفات و بیماری ها:

این گیاه نسبت به سرما، آفات و بیماری ها حساس می باشد. ولی مانند سایر اعضای خانواده ی بادمجان، این گیاه نیز بیشترین جذب حشرات مانند آفت ها، پروانه های سفید، سوسک ها و عنکبوت ها را دارد.

تکثیر:

تکثیر این گیاهان از طریق کشت بذرها صورت می گیرد. گیاهان به وجود آمده از بذر، حدود 2 تا 3 سال پس از کشت به باردهی می رسند.
بذرها در دمای 25 درجه سانتیگراد و پس از 3 تا 6 هفته جوانه می زنند.


: منابع  

تصاویر گیاه تزیمبالو:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
گوجه کشمشی
نارانجیلا
سولانوم باربنکی - توت آفتابی
سیب زمینی
سولانوم سودولولو

گیاهان دیگر از همین خانواده :
فلفل قرمز
تاتوره استرامونیوم
دارفلفل زرد / برباس زرد
کاپسیکوم اکزمیوم
برونفلزیا
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت