١٩/٢/١٤٤١ --- 10/19/2019 --- ۱۳۹۸ شنبه ۲۷ مهر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  107  نفر
بازدید امروز :  4746  بازدید
بازدید دیروز :  11551  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
انگور آمازون  -  AMAZON GRAPE
POUROUMA CECROPIIFOLIA : نام علمی
  MORACEAE  - توت : خانواده
نواحی گرمسیر آمریکای جنوبی (آمازون) : بومی منطقه
Amazon Tree-grape ، Uvilla : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
متحمل در خاک های فقیر
نواحی گرمسیری
کمی مرطوب
زیاد

انگور آمازون

انگور آمازون یکی از گونه های جنس Pourouma و بومی نواحی گرمسیری آمریکای جنوبی (غرب رودخانه آمازون، شمال بولیوی، غرب برزیل، جنوب شرق کُلمبیا، شرق اکوادور، شرق پرو و جنوب ونزوئلا) می باشد.
خصوصیات گیاهشناسی:
"انگور آمازون" درختی همیشه سبز و در اندازه ی متوسط است که تا 10 متر ارتفاع نیز رشد می کند. برگ ها مرکب و پنجه ای و دارای 9 تا 11 برگچه (با 10 تا 20 سانتیمتر طول و 2.5 تا 4 سانتیمتر عرض) است که روی یک دمبرگ 20 سانتیمتری قرار دارد.
گل ها به رنگ سفید بوده و به تعداد 10 تا 20 گل در یک گل آذین به طول 10 سانتیمتر قرار دارند. گل های نر و ماده بصورت جدا از هم و روی درختان مجزا قرار دارند.
میوه این گیاه تخم مرغی شکل است و 1 تا 2 سانتیمتر طول دارد. میوه های رسیده به رنگ ارغوانی تیره بوده و ظاهری شبیه انگور دارند. پوست میوه ها زبر و غیر خوراکی است. اما این پوست به راحتی از میوه جدا می شود. این میوه ها شیرین و آبدار هستند و بصورت تازه یا مربا توسط افراد بومی و محلی مصرف می شوند.
پالپ میوه سفید رنگ، موسیلاژدار و آبدار است. مزه بسیار ملایم و مطبوعی دارد و دارای یک بذر است. بذر میوه دارای یک پوشش شیار دار و فیبری است.
چوب این درخت بسیار حساس، بی دوام و دارای سطحی خشن و زبر است. از این چوب فقط برای تهیه زغال و سوخت استفاده می شود.
شرایط محیط رشد:
درخت انگور آمازون درختی سریع الرشد و بومی نواحی گرمسیری است. ای درخت به خوبی در خاک های فقیر و زمین های مرتفع می تواند رشد کند. ولی در برابر باران های سیل آسا بسیار آسیب پذیر است. این گیاه به آبیاری زیاد و آب ایستایی حساس است.
آفات و بیماری ها:
میوه این گیاه در برابر حمله بیماری های قارچی بسیار مستعد و حساس است.
تکثیر:
تکثیر انگور آمازون توسط کشت بذر صورت می گیرد. بذور این گیاه قدرت زنده مانی بالایی دارند. بذور میوه های تازه برداشت شده حدود 80 تا 90 درصد قدرت جوانه زنی دارند. نهال های بذری به سرعت رشد می کنند و حدود 2 تا 3 سال می توانند باقی بمانند.
شناخت جنسیت درخت تا قبل از گلدهی بسیار مشکل است. معمولاً بعضی از کشاورزان درختان نر را به دلیل عدم باردهی نگه نمی دارند ولی باید دانست که اگر در مجاورت درختان ماده یک درخت نر نباشد، ممکن است تولید محصول و باردهی مختل شود.
هر درخت بالغ می تواند حدود 50 تا 70 کیلوگرم میوه تولید کند.
قلمه های درخت انگور آمازون، سخت ریشه زا بوده و به راحتی ریشه دار نمی شوند.

: منابع  

تصاویر گیاه انگور آمازون:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 


گیاهان دیگر از همین خانواده :
بونسای فیکوس رتوزا
انجیر چسب
جک فروت
کِلِدانگ
انجیر
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت