٢١/١٠/١٤٤٠ --- 6/26/2019 --- ۱۳۹۸ چهارشنبه ۵ تير امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تلگرام نارگیل
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  115  نفر
بازدید امروز :  15735  بازدید
بازدید دیروز :  21458  بازدید
تبلیغات متفرقه
اِنکالا  -  ENGKALA
LITSEA GARCIAE : نام علمی
  LAURACEAE  - برگ بو : خانواده
فیلیپین، مالزی : بومی منطقه
Bagnolo, wuru lilin : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
انواع خاک ها از نظر بافت
نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری
مرطوب
زیاد

اِنکالا

دانستنی های علمی:
"اِنکالا" گیاهی از جنس Litsea است. گیاهان این جنس هم گونه های همیشه سبز دارند و هم گونه های خزندار، هم درختی و هم درختچه ای دیده می شوند.این جنس شامل 200 تا 400 گونه بوده که مخصوص نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری نیمکره جنوبی و شمالی است.

اعتقاد بر این است که گیاه اِنکالا بومی فیلیپین است و به صورت خودرو در جنگل های نواحی پست یا ارتفاعات متوسط رشد می کند. همچنین این میوه در وسعت کمتری در مالزی نیز رشد می کند.

خصوصیات گیاهشناسی:
اِنکالا درختی است در اندازه های متوسط تا بزرگ که تا حدود 10 تا 20 متر رشد می کند. قطر تنه ی این درخت به 40 تا 50 سانتیمتر می رسد.

برگ ها تخم مرغی-کشیده و به طول 12 تا 50 سانتیمتر و پهنای 15 سانتیمتر وجود دارند.

میوه این گیاه از نوع سته بوده و به شکل تقریباً گرد یا کروی فشرده، به قطر 2.5 تا 4.5 سانتیمتر، به رنگ صورتی تا ارغوانی و خوراکی می باشد. این میوه ها مزه ای مطبوع همانند مزه ی آووکادو دارند.

شرایط محیط رشد:
درخت انکالا معمولاً در نواحی پست یا مناطقی با ارتفاع متوسط از سطح دریا رشد می کند. همچنین این گیاه اغلب در طول رودخانه ها یا روی تپه هایی با خاک های شنی تا رسی می تواند رشد کند. در واقع این درخت، درختی گیرمسیری است که به آبیاری زیاد را ترجیح می دهد به همین دلیل اغلب در طول رودخانه ها و نهرها می روید.

کاربردها:
میوه های این گیاه به مصرف خوراکی می رسند و مزه ی آنها مشابه مزه ی میوه آووکادو است. این میوه ها همانند آووکادو می توانند مصرف شوند یا اینکه همراه با برنج پخته شوند.

روغن استئاریک از بذرهای این گیاه استخراج می شود. از این روغن معمولاً برای ساختن صابون ها و شمع ها استفاده می شود.
چوب این گیاه نیز در ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد.

تکثیر:
تکثیر اِنکالا از طریق کشت بذرهای آن صورت می گیرد. و برای کشت و نگهداری نیاز به مراقبت ها و تکنیک های خاصی ندارد و همانند سایر درختان گرمسیری کشت می گردد.


: منابع  

تصاویر گیاه اِنکالا:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
برگ بوی مکزیکی

گیاهان دیگر از همین خانواده :
دارچین حقیقی
دارچین
آووکادو
برگ بوی هندی
دارچین چینی
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت