١٩/٩/١٤٤٠ --- 5/25/2019 --- ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | حمایت از نارگیل
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تلگرام نارگیل
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  46  نفر
بازدید امروز :  3480  بازدید
بازدید دیروز :  16896  بازدید
تبلیغات متفرقه
نارنگی تایوانی  -  TAIWAN TANGERINE
CITRUS DEPRESSA : نام علمی
  RUTACEAE  - مرکبات : خانواده
تایوان : بومی منطقه
shequasar ، flat lemon ، hirami lemon ، thin-skinned flat lemon : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
خاک های حاصلخیز
نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری
کمی مرطوب
زیاد

نارنگی تایوانی

خصوصیات گیاهشناسی:

"نارنگی تایوان" یکی از گونه های جنس سیتروس یا مرکبات و درختی کوچک می باشد. این درختان بومی تایوان و اوکیناوا در ژاپن هستند. میوه های این گونه از مرکبات، سرشار از فلاونوئیدها است.
نارنگی تایوانی درختی همیشه سبز است که تا حدود پنج متر ارتفاع نیز رشد می کند.
شکل ظاهری آن مشابه کلماندین می باشد.
گل ها به رنگ سفید و دارای حدود سه سانتیمتر قطر هستند. فصل گلدهی این گیاهان در ماه آپریل می باشد.
میوه ها معمولاً در ماه جولای تشکیل می شوند و هر میوه حدود 25 تا 60 گرم نیز وزن دارد. پوست میوه های نارس به رنگ سبز تیره و پوست میوه های رسیده به رنگ زرد دیده می شود. این میوه ها دارای قند بسیار کمی بوده و حاوی مقدار زیادی ترکیبات اسیدی و ترش مزه می باشند.

شرایط محیط رشد:

گونه های مختلف جنس مرکبات معمولاً در عرض جغرافیایی 35 تا 40 درجه شمالی و جنوبی در آب و هوای گرمسیری و نیمه گرمسیری به خوبی رشد می کنند، اگرچه مرکبات تجاری در مناطقی که درجه حرارت آن -7 درجه سانتیگراد است مشاهده می شوند.
دما نقش عمده ای در تنظیم زمان گلدهی و همچنین میوه درختان مرکبات دارد.
کمبود آب سبب توقف ریزش قبل از رسیدن میوه می گردد.
از آنجایی که برای استخراج فلاونوئیدها باید از میوه های نارس استفاده نمود، در میان عوامل اقلیمی، نور و حرارت نقش عمده ای در تولید فلاونوئیدهای هسپریدین و نارنجین در این گیاهان دارد.

کاربردها:

این میوه ها بسیار ترش و اسیدی بوده و اغلب همانند لیموترش، برای طعم دار کردن و به عنوان چاشنی غذاها مورد استفاده قرار می گیرند.
علاوه بر این برای تهیه مربا یا آب میوه نیز استفاده می شوند.
میوه های این گونه از مرکبات سرشار از فلاونوئیدها، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است.

تکثیر:

کاشت و تکثیر آنها توسط بذر صورت می گیرد. بستر کشت بذرها باید دارای خاک سطحی نرم و حاوی مقادیر مناسبی ترکیباتی هوموسی باشد.
آبیاری منظم و وجین علف های هرز، نقش عمده ای در رشد نشاها دارد. پس از آنکه ارتفاع نشاها به 20 تا 25 سانتیمتر رسید، آنها را به زمین اصلی که قبلاً آبیاری شده و خاک مرطوبی نیز دارد، با رعایت فواصل، منتقل می کنند. پس از انتقال تمام نشاها به زمین اصلی، باید آنها را آبیاری نمود.


: منابع  

تصاویر گیاه نارنگی تایوانی:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
پرتقال
لیموترش رودخانه راسِل
نارنج
برگاموت
راف لمون

گیاهان دیگر از همین خانواده :
سداب
اورنج بِری
نارنج سه برگ
بکرایی
درخت کاری
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت