زهرا مجدی، چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: روغن هسته انگور از قلب و عروق بدن در مقابل خطر ابتلا به تصلب شرایین یا گرفتگی رگ ها (آرترواسکلروزیس) محافظت می کند.
وی بیان داشت: حفظ فشار خون در سطح متعادل و کاهش تشکیل لخته خون، کاهش خطر ابتلا به سرطان، کمک به طراوت و شادابی پوست وسایر بافت های بدن و کمک به سلامت چشم از دیگر خواص روغن هسته انگور است.
مجدی اظهار کرد: روغن هسته انگور علاوه بر تعمیر و تقویت بافت های پیوندی به سلامت پروتئین کلاژن سلول های بنیادی و فعالیت آنزیم ها نیز کمک می کند.
او گفت: روغن هسته انگور، خوش طعم و ایده آل برای آماده کردن غذاهای سرد و گرم است و برای تهیه ماده اولیه این روغن کشت مخصوصی صورت نمی گیرد بلکه از هسته انگورهایی که برای آبگیری و سرکه استفاده شده اند استخراج می شود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: دندانپزشکان مصرف انگور و هسته آن را در سلامت دندان و لثه بسیار موثر می دانند زیرا آنتی اکسیدان موجود در آن از خراب شدن دندان ها جلوگیری می کند و موجب می شود لثه ها سفت و صورتی باقی بمانند.