فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۱/۳۱         
  

دمای هوا در بیشتر کشورها به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته است از این رو ضروریست که روزه داران با تناول سبزیجات و میوه های سرشار از آب در وعدۀ سحر به افزایش رطوبت بدن خود و مقاومت در برابر احساس تشنگی کمک کنند.







به گزارش بلاغ، به گفته پژوهشگران این خوراکی ها بدن را در برابر تشنگی مقاوم می کنند:

پرتقال: علاوه بر آن که سرشار از آب است و به رطوبت بدن کمک می کند؛ احساس خستگی و استرس را نیز از شما دور خواهد کرد.


خیار: حدود 96.5% از وزن خیار را آب تشکیل می دهد.


کاهو: 95.6% از وزن کاهو را نیز آب تشکیل می دهد.


کرفس: 95.5% از وزن آن را آب تشکیل می دهد از این رو به رطوبت بدن کمک و احساس گرسنگی را محدود می کند.


گوجه فرنگی: از سبزی هایی است که حتما باید به بشقاب سالاد اضافه شود و حدود 94.5% از وزن آن را آب تشکیل می دهد.


فلفل سبز: 93.3% آن را آب تشکیل می دهد.


گل کلم: 92.1% وزن آن را آب تشکیل می دهد.


طالبی: حاوی 90.2% آب است.


اسفناج: 91.4% آن آب است.


توت فرنگی: 91% وزن آن را آب تشکیل می دهد.


کلم بروکلی: 90.7% وزن آن آب است.


گریپ فروت: 90.5% وزن آن آب است. البته بیماران باید این میوه را بعد از مشورت با پزشک مصرف کنند چون با بسیاری از داروها واکنش نشان می دهد.


هندوانه: 91.5% وزن آن آب است.


برای جلوگیری از تشنگی در ماه رمضان چه کنیم؟
برای جلوگیری از تشنگی در ماه رمضان چه کنیم؟

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.