١٤/٢/١٤٤٢ --- 10/2/2020 --- ۱۳۹۹ جمعه ۱۱ مهر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
نگهداری از درخت ایلکس
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  118  نفر
بازدید امروز :  760  بازدید
بازدید دیروز :  20315  بازدید
تبلیغات متفرقه
باغبانی >> علت تازگی و شفافیت توت فرنگی
 

علت تازگی و شفافیت توت فرنگی

 
بررسی‌ها نشان داده برای تازه‌تر و زیبا جلوه‌ دادن میوه‌ها به خصوص توت فرنگی مواد خاصی را به آن‌ها می‌زنند تا بتواند یک هفته تازه بمانند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، شاید اخیرا مشاهده کرده باشید که میوه‌ها تا به خانه می‌رسند زود پلاسیده و غیر قابل خوردن می‌شوند. علت این اتفاق ترفند صنعت مواد غذایی برای بهتر به نظر رسیدن میوه‌ها است.

 

بر روی سطح میوه‌ها به خصوص توت فرنگی از موادی استفاده می‌شود تا رطوبت آن را طولانی‌تر و شل شدن آن را آهسته‌تر کند.

 

دانشمندان در دانشگاه توفتز در ماساچوست نشان دادند که سطح توت فرنگی‌ها با موادی خاص پوشانده می‌شود تا به مدت یک هفته بدون نیاز به قرار گرفتن در یخچال تازه و آبدار به نظر بیایند اما بعد از یک هفته این توت فرنگی‌ها به سرعت تغییر شکل و طعم می‌دهند.

 

به این منظور از سیلک که نوعی فیبر پروتئینی طبیعی است استفاده می‌کنند، پروتئین‌های غیر قابل حل موجود در آن فیبروین نام دارد که از نفوذ مواد دیگر به یک ماده جلوگیری می‌کند. این ماده زیست سازگار و زیست تخریب‌پذیر بوده به همین دلیل مصرف مقدار کمی از  آن بلامانع است.

 

به منظور براق و زیباتر شدن توت فرنگی‌ برخی افراد آن را به ترکیبی حاوی یک درصد فیبروین آغشته می‌کنند و آن را در معرض بخار آب داغ قرار می‌دهند تا حالتی براق و کریستالی به خود بگیرد.

 

هر چقدر زمان قرار گرفتن آن‌ها در این حالت بیشتر باشد لایه براق روی آن‌ها ضخیم‌تر شده، به همین علت از رسیدن هوای اطراف به میوه‌ها جلوگیری شده و میوه دیرتر فاسد می‌شود.



مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Instagram Nargil
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت