فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۲/۷         
  

سلامانه :  یک کارشناس طب سنتی نکات مفید درباره میوه سیب را تشریح کرد.

به گزارش تسنیم, سید جواد علوی درباره خواص سیب اظهار داشت: از دیدگاه طب سنتی ایران سیب شیرین دارای طبیعت گرم و تر است.


خوردن شکوفه سیب برای رفع اخلاط متعفن سینه بسیار مناسب است

به‌گفته این کارشناس طب سنتی همه انواع سیب قوت دل (قلب), دماغ (مغز) و جگر (کبد) داده، رفع خفقان (قلب‌گرفتگی) و تنگی نفس می‌کند. خوردن شکوفه سیب برای رفع اخلاط متعفن سینه بسیار مناسب است.

وی بیان کرد: اگر سیب با خوردنی‌های مفرح مانند بیدمشک و گلاب مصرف شود, تفریح و نشاط افراد را افزایش می‌دهد، همچنین مربای سیب بهتر از سایر اشکال آن مانند: سیب خام, آب و رب آن بوده و افراد از خوردن آن هیچ ضرری نمی‌بینند.

زیادخوردن سیب خام و نارس باعث فراموشی, ایجاد تمدد و کشیدگی اعضای بدن می‌شود

علوی بیان کرد: زیاد خوردن سیب به‌خصوص خام و نارس آن باعث فراموشی، تولید باد و گاز، ایجاد تمدد و کشیدگی اعضای بدن و ایجاد درد و پرش در عضلات است و مُصلحش دارچین و غذاهای لطیف مانند شیر و برنج (شیربرنج) و فرنی و ترحلوا است.

وی بیان کرد: در کتاب نسخه حکیم مؤمن (محمد مؤمن حسینی دیلمی تنکابنی) آمده است که مصرف سیب ترش مضر سینه و ریاح عروق بوده و مصلحش گلقند و دارچین است.

سیب همه ویژگی‌های لازم برای حفظ سلامت و کاهش وزن را دارد

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: سیب همه ویژگی‌های لازم برای حفظ سلامت و کاهش وزن را دارد. قند طبیعی سیب با کنترل قند خون مانع از پرخوری به‌دلیل اُفت قند خون در طول روز می‌شود.

علوی درباره "به" نیز خاطرنشان کرد: هم مصرف خوراکی و هم بوییدن میوه "به"، موجب تفریح و نشاط و تقویت قلب و مغز و قوای مربوط به آنها می‌شود، همچنین موجب قطع حالت تهوع و استفراغ نیز می‌شود.

نکات مفید درباره میوه سیب
نکات مفید درباره میوه سیب

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.