مطالعات معتبر علمی نشان میدهد که کیوی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و با استرس و پیری مقابله مینماید، و برای بهبود زخم و جذب آهن، سلامت استخوانها، رگهای خونی و دندانها بسیار مفید است.
با خوردن کیوی میزان سروتونین؛ یکی از ناقلهای عصبیِ (نروترنسمیترها) فعال در سیستم عصبی مرکزی و دستگاه گوارش افزایش مییابد. نقش سروتونین در لوله گوارش این است که هضم غذا را کنترل میکند در حالی که در سیستم عصبی مرکزی نقش کنترل خلق و خوی، خواب، اشتها، قدرت یادگیری و حافظه را بر عهده دارد.
مواد معدنی کیوی
مطالعات نشان میدهد که دو کیـوی متوسط 30 میلی گرم منیزیم دارد. این ماده معدنی برای عملکرد عضلات بسیار مهم است و سطح انرژی را افزایش میدهد. پتاسیم موجود در آن 20 درصد از موز بیشتر است و یک ماده معدنی عالی برای کنترل فشار خون، کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه، پوکی استخوان و سکته مغزی به شمار میرود.