خبرگزاري آريا- انجير خاصيتهاي بيشماري دارد. از کاهش فشارخون گرفته تا درمان ناراحتيهاي پوستي.
به گزارش خبرگزاري آريا،فيبر بالاي موجود در انجير ملين است پس مراقب باشيد که خيلي هم انجير نخوريد. همچنين پريبيوتيک آن براي باکتريهاي خوب روده مناسب است. انجير و عصاره آن از خاصيت قليايي بسياري برخوردارند پس ميتوانند سطح PH بدن را تنظيم کنند و آنتياکسيدان زياد انجير از آسيب ناشي از راديکالهاي آزاد پيشگيري ميکند.
همچنين منبع خوب پسورالن است؛ مادهاي که براي درمان اختلالات پوستي مانند پسوريازيس، اگزما و برص مفيد است.
برخورداري از پتاسيم بالا در انجير آن را در جلوگيري از فشار خون بالا و بيماري قلبي مؤثر ساخته و ترکيب پتاسيم و کلسيم موجود در آن براي پوکي استخوان مفيد است. همچنين توانايي و لذت جنسي مردان را افزايش ميدهد. از سوي ديگر عصاره گرفته شده از درخت انجير براي درمان کچلي، زگيل، نيش حشرات و ناراحتيهاي پوستي بسيار مؤثر است.
اما چيزي که در مورد انجير نميدانيد اين است که همانطور که گوجهفرنگي سبزي نيست و به لحاظ علمي در رده ميوه قرار ميگيرد انجير هم نه سبزي است و نه ميوه. بلکه درواقع گل گياه است. انجير بهصورت رسيده از درخت چيده ميشود. ازآنجاييکه انجير خشک بسيار محبوب و در دسترس است بسياري از ما معمولاً طعم انجير خام را نميچشيم. هرچند هم بافت و هم مزه آن غيرمعمول است اما بسيار لذيذ است و از خشکشده يا پخته آن ملايمتر و لطيفتر است. همشکل خام و هم خشک آن اغلب در پختوپز استفاده ميشود.
ميتوانيد انجير تازه را 5 تا 7 روز نگهداريد. تا قبل از استفاده انجير را نشوييد. آن را بستهبندي کرده و در يخچال بگذاريد. اگر هم فريز ميکنيد ميتوانيد تا بيش از 6 ماه آن را نگهداريد.