این مطلب برای افرادی است که نمیدانند هنداونه
شان رسیده و آماده چیدن است یا نه. اما برخی از همین توصیه ها برای افرادی که
میخواهند میوه هندوانه خریداری کنند نیز کاربرد دارد. هندوانه کمی گول زننده تر از
خربزه است. خربزه هنگام رسیده شدن به راحتی از شاخه خود جدا میشود. همچنین هندوانه
در بسته بوی کمتری نسبت به خربزه دارد چون در محلی که سابقا به شاخه متصل بوده
است، باز نیست.
چهار روش برای این که بفهمید هندوانه رسید است
یا نه
توصیه شماره یک
- مطمئن شوید هندوانه به حداکثر رشد خود رسیده
است
در صورتی که همیشه حواستان به جالیزتان باشد،
میتوانید بگویید چه زمانی هندوانه مورد نظرتان بزرگ شده است و مدتی است که دیگر از
نظر اندازه تغییر خاصی نمیکند. بهترین راه برای این که بدانید هندوانه به رشد کامل
رسیده است یا نه، همین است که عادات رشد هندوانه را زیر نظر داشته باشید.
توصیه شماره دو
- پیچک کوچک و فر خورده محل اتصال ساقه هندوانه
به شاخه اصلی را بررسی کنید
درست در جایی که ساقه هندوانه به شاخه اصلی وصل
میشود، باید یک پیچک فر خورده کوچک وجود داشته باشد. در صورتی که این پیچک قهوه ای
رنگ و خشک شده باشد، احتمالا هندوانه شما رسیده است. در صورتی که این پیچک هنوز
سبز و قابل ارتجاع باشد، هندوانه هنوز در حال رشد است. گاهی اوقات همه شاخه ممکن
است پیش از برداشت، شروع به خشک شدن و مردن کند (نه فقط پیچک). این مرحله زمانی
است که هندوانه باید برداشت شود. بر خلاف برخی میوه ها، هندوانه همین که از شاخه
جدا شود، دیگر بیشتر نمیرسد.
توصیه شماره 3
- پوست هندوانه در محلی که روی خاک قرار دارد،
به رنگ کرمی تا زرد تیره در می آید. در صورتی که این بخش کاملا سفید رنگ باشد، احتمالا
میوه به حداکثر رشد خود نرسیده است. این نکته برای خرید هندوانه از مغازه نیز مفید
است و به کارتان می آید. شرایط متفاوت رشد و انواع مختلف هندوانه باعث میشود این
میوه را در طیفی از رنگها مشاهده کنید.
توصیه شماره چهار
- به صدای هندوانه گوش کنید
این روش یک نشانه قدیمی است و احتمالا مطالب
زیادی درباره توصیف صدای رسیده بودن هندوانه دیده یا شنیده اید. اغلب گفته میشود
صدای هندوانه رسید گرفته و بم است. این توصیف مبهم و ناکافی به نظر میرسد. یک
هندوانه رسیده باید صدای عمیق بدهد که بیشتر شبیه صدای درام (طبل) یا در زدن است.
منبع
"RTL">/