چغندر (
beet
) را با قرمز پر رنگ و یکدست میشناسید اما ممکن است در
انواع رنگها از طلایی روشن گرفته تا نواری آب نباتی دیده شود. چغندر، ماده غذایی
مقوی و سرشار از ویتامین ث، فولات و فیبر است که تنها 35 کالری در هر قطعه 10
سانتیمتری از آن وجود دارد. چغندر را میتوان هم به صورت خام و هم پخته مصرف کرد
اما طبق گزارش
Health magazine
در صورتی که پخته شود 25 درصد از محتوای فولات خود را از دست میدهد
بنابراین بهتر است یاد بگیرید این سبزیجات مقوی را در حالت طبیعی و خام مصرف کنید.
آماده سازی چغندر خام
چغندر را میتوان رنده کرد و در ترکیب با انواع
ترکیبات تازه و مغذی سالاد مصرف نمود. مثلا وب سایت
Huffington Post
پیشنهاد
میدهد ترکیب چیوگیا (چغندر نواری) با قطعات پرتقال، سویای بو داده و پنیر بز را
امتحان کنید. گزینه دیگر این است که چغندر را برشهای باریکی بزنید و قطعات آن را
با خیار و پستو به عنوان ساندویچ گیاهی میان وعده مصرف کنید. همچنین چغندر را
میتوان به عنوان چاشنی در سوپ رنده کرد.
منبع
"RTL">545062-can-i-eat-beets-without-cooking-them/