١٣/٨/١٤٤١ --- 4/7/2020 --- ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ فروردين امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  127  نفر
بازدید امروز :  7580  بازدید
بازدید دیروز :  24662  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
گیاهان >> فواید تلخی خیار کشف شد
 

فواید تلخی خیار کشف شد

 
دولت بهار: بر اساس یافته‌های محققان، ژنی که باعث تلخی خیار می‌شود به از بین بردن و یا ممانعت از رشد سلول‌های سرطانی کمک می‌کند.
  

به گزارش دولت بهار به نقل از جام نیوز، محققان به بررسی بیوشیمیایی 115 ردیف مختلف خیار پرداختند تا بتوانند مسیر اهلی شدن این میوه و دلیل از بین رفتن تلخی آن را کشف کنند.

در این بررسی‌ها آن‌ها قادر به شناسایی نه ژن در ساختار گیاهان خانواده کدوها (Cucurbitacin) شدند که تلخی را در خیار ایجاد می‌کند و این ویژگی می‌تواند بر دو ژن دیگر که از تعویض آن نه ژن در تولید ترکیبات مورد نظر ایجاد می‌شود، اثر بگذارد.


شدت تلخی به‌وسیله دو ژن تعویض‌کننده خوب، کنترل می‌شود که ممکن است این ژن‌ها در برگ یا میوه وجود داشته باشند همانند گیاه خاراگوش (wormwood) که برگ‌های بسیار تلخی دارد. Bl ژن تلخی در برگ و Bt ژن تلخی در میوه را نشان می‌دهد.


بر اساس این پژوهش‌ها، ژن Cucurbitacins قادر به از بین بردن و یا ممانعت از رشد سلول‌های سرطانی نیز هست.



مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت