خبرگزاري آريا- کلروفيل گياهان سبز رنگ، تا حدودي از بدن در برابر مواد سرطان زاي موجود در محيط محافظت مي کند. کلروفيل به ماده سرطان زا در لوله گوارش مي چسبد تا از بدن دفع شود. کلروفيل يا سبزينه، نوعي ترکيب شيميايي گياهي است که باعث ايجاد رنگ سبز در گياهان ميشود و در فعاليتهاي حياتي گياهان نقش مهمي دارد. اين سبزينه براي انسان نيز خواص متعددي دارد، از قليايي کردن بدن گرفته تا پيشگيري از سرطان.
محققان آمريکايي دريافته اند، کلروفيل گياهان سبز رنگ، تا حدودي از بدن در برابر مواد سرطان زاي موجود در محيط محافظت مي کند. کلروفيل به ماده سرطان زا در لوله گوارش مي چسبد تا از بدن دفع شود. سبزينه با رشد سلول هاي سرطاني مقابله مي کند و در بدن به عنوان آنتي اکسيدان عمل مي کند. کلروفيل به ماده سرطان زا، ماده سمي که هنگام پخت بيش از حد گوشت به وجود مي آيد، ماده سرطان زاي موجود در هوا و… مي چسبد و از طريق مدفوع، آن را از بدن دفع مي کند و در نتيجه مانع از بروز سرطان مي شود. کلروفيل با محدود کردن متابوليسم مواد شيميايي به نام پروکارسينوژن که به DNA آسيب مي رساند، از آسيب ديدگي و رشد سلول هاي سرطاني پيشگيري مي کند.
اگر کلروفيل پس از مصرف مواد غذايي سرطان زا مصرف شود، تأثيرگذاري آن کمتر خواهد بود.
اما افزودن گياهان حاوي کلروفيل به برنامه غذايي روزانه کمک زيادي به حفظ سلامت بدن مي کند. آنتي اکسيدان کلروفيل مي تواند خطر بروز برخي از انواع سرطان ها را کاهش دهد. از طرفي کلروفيل به روند اکسيژن رساني به بدن کمک مي کند. اکسيژن به طور موثر به خون در انتقال تمامي مواد موردنياز به بافت ها و سلول ها کمک مي کند.