مصرف چند وعده از سبزیها و صیفیها، در طول روز به همه افراد در تمام گروههای سنی توصیه میشود.
این مواد غذایی، سرشار از انواع ویتامینها و آنتیاکسیدانها
هستند و مصرفشان بهتنهایی، برای دریافت ریزمغذیهای مفید و فراوانشان کافی
است.
با این حال، بهتر است انواع صیفیها مانند خیار ، گوجه فرنگی و هویج یا سبزیهایی مانند کاهو و کلم را با چاشنیهای تازه مثل آبلیمو، آبغوره یا آب نارنج، طعمدار کنیم تا
ارزش تغذیهای آنها بالاتر رود. بهعلاوه، افزودن چاشنیهای حاوی ویتامین C
(مثل آبلیموی تازه) به سبزیها و صیفیهای مختلف، باعث جذب بهتر و بیشتر
آهن آنها در بدن میشود.
بهتر است افراد چاق و دارای اضافهوزن از مصرف زیاد روغنهای مختلف و خوبی مانند روغن زیتون
هم همراه سالاد و سبزیها پرهیز کنند چون حتی روغنهای خوب و گیاهی هم
حاوی کالری هستند. البته توصیه میشود افراد لاغر و آنهایی که کمبود وزن
دارند، ارزش تغذیهای و کالری سالاد سبزیها یا صیفیها را با افزودن
مقداری روغن مفید مانند روغن زیتون،ذرت ، آفتابگردان یا کنجد بالاتر ببرند تا کمکی هم به افزایش وزن آنها شود.