فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۲/۷         
  


مصرف چند وعده از سبزی‌ها و صیفی‌ها، در طول روز به همه افراد در تمام گروه‌های سنی توصیه می‌شود.

این مواد غذایی، سرشار از انواع ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند و مصرفشان به‌تنهایی، برای دریافت ریزمغذی‌های مفید و فراوانشان کافی است.

با این حال، بهتر است انواع صیفی‌ها مانند خیار ، گوجه فرنگی و هویج یا سبزی‌هایی مانند کاهو و کلم  را با چاشنی‌های تازه مثل آبلیمو، آبغوره یا آب نارنج، طعم‌دار کنیم تا ارزش تغذیه‌ای آنها بالاتر رود. به‌علاوه، افزودن چاشنی‌های حاوی ویتامین C (مثل آبلیموی تازه) به سبزی‌ها و صیفی‌های مختلف، باعث جذب بهتر و بیشتر آهن آنها در بدن می‌شود.

بهتر است افراد چاق و دارای اضافه‌وزن از مصرف زیاد روغن‌های مختلف و خوبی مانند روغن زیتون هم همراه سالاد و سبزی‌ها پرهیز کنند چون حتی روغن‌های خوب و گیاهی هم حاوی کالری هستند. البته توصیه می‌شود افراد لاغر و آنهایی که کمبود وزن دارند، ارزش تغذیه‌ای و کالری سالاد سبزی‌ها یا صیفی‌ها را با افزودن مقداری روغن‌ مفید مانند روغن زیتون،ذرت ، آفتابگردان یا کنجد بالاتر ببرند تا کمکی هم به افزایش وزن آنها شود.


  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.