یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد حبوبات به ویژه لپه باعث جلوگیری از بالا رفتن میزان قند خون و فشار خون می شوند.
به گزارش ملیت به نقل از باشگاه خبرنگاران، لپه دارای مقداری اسید چرب و
عناصری مانند نیتروژن فسفر، کلسیم و منیزیم است که بهترین حبوبات برای
افراد دیابتی است.
بررسی ها نشان می دهند لپه حبوباتی است که باعث
بهبود عملکرد کلیه ها در بیماران دیابتی می شود و به دلیل آنتی اکسیدان
هایی که دارد در کاهش فشار خون بسیار موثر است.
گفتنی است
کربوهیدرات و پروتئین موجود در حبوبات باعث می شوند فرد دیابتی مدت زیادی
در طول روز احساس سیری کند و به سراغ مواد شیرین روی نیاورند.
نتایج
مطالعات نشان می دهد لپه دارای فیبر بالایی است و می تواند جایگزین خوبی
برای نان، برنج و مواد نشاسته دار مانند سیب زمینی شود.
البته هنگام طبخ نباید زیاد اجازه دهید پخته شوند زیرا در اثر حرارت تمام خواص مفید آن از بین می رود.