١٤/٢/١٤٤٢ --- 10/2/2020 --- ۱۳۹۹ جمعه ۱۱ مهر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
نگهداری از درخت ایلکس
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  115  نفر
بازدید امروز :  845  بازدید
بازدید دیروز :  20315  بازدید
تبلیغات متفرقه
گیاهان >> آنچه از خواص غذايي دارويي پياز نمی دانید
 

آنچه از خواص غذايي دارويي پياز نمی دانید

 

پیاز اثرات و خواص بسیاری دارد که بیشتر شبیه معجزه است!


ـ پياز از نظر طبيعت خيلي گرم و خشك است.
ـ پياز ضد آلرژي، هضم كننده غذا و كرم كش است.
ـ نيروبخش بوده و عامل سلامت و طول عمر است.
ـ خوب است بدانيد پياز خاصيت ضدعفوني كنندگي زيادي دارد و به هضم غذاهاي نشاسته اي كمك مي كند.
ـ فلاونوييدهاي موجود در پياز همراه با ويتامين «ث» باعث از بين رفتن باكتري هاي مضر مي شود.
ـ در تصفيه خون اثر معجزه آسايي داشته، آرامبخش و ضد اسپاسم است.

ـ خوردن پياز در دوره نقاهت پس از بيماري ها، هنگام خستگي شديد يا ابتلا به كم خوني توصيه شده است.
ـ پياز داراي يد است و در درمان گواتر بسيار موثر مي باشد.

ـ فسفر موجود در پياز فعاليت هاي ذهني را تسهيل كرده، بر ميزان كارآيي سلول هاي مغزي افزوده و يكي از بهترين مواد غذايي براي تجديد قواي عصبي است.

ـ به سبب داشتن ويتامين «ث» و يد، ضد اسكوربوت است و امراضي را كه مربوط به سيستم هاي لنفاوي مي شود مثل ورم غده ها، جوش هاي زير پوست و آبسه هاي شديد، درمان مي كند.

ـ پياز از قديم براي مشكلات پروستات استفاده مي شده.
ـ پياز سرشار از سيليس و آهك است، از اين رو براي مبتلايان به تصلب شرايين بسيار مفيد است.
ـ تركيبات موجود در پياز باعث افزايش ترشح صفرا، تسهيل هضم چربي ها و پايين آمدن قند خون مي شود.
ـ پياز اثرات ضد ديابت دارد.

ـ همچنين داراي موادي به نام اورگانو سولفور است كه موجب كاهش كلسترول بد خون مي شود. پياز با كاهش اين كلسترول و اثرات مخرب راديكال هاي آزاد احتمال بروز بيماري هاي قلبي ـ عروقي را كاهش مي دهد.

ـ اسيديته معده را افزايش داده و فعاليت معده را تشديد مي كند.
ـ پياز با جلوگيري از رشد عامل زخم معده (هليكوباكترپيلوري) از ايجاد زخم در معده جلوگيري مي كند.

ـ مصرف مداوم پياز در حالي كه ترشحات هاضمه را تنظيم مي كند، اشتها را زياد كرده و نفخ شكم را برطرف مي نمايد.

ـ پياز داراي خواص ضد ميكروبي، ضد قارچي و ضد كرم مي باشد.
ـ در جلوگيري از پوسيدگي دندان موثر است.
ـ پياز در برطرف كردن آروغ هاي ترش بسيار موثر است.
ـ در كشتن قارچ ها موثر است.

ـ چنانچه دچار بي خوابي هستيد، اگر شب ها همراه با غذا پياز بخوريد خيلي زود خواب به سراغ تان خواهد آمد.
ـ براي معالجه دمل و كورك آب پياز تازه رنده شده را به صورت مرهم استفاده كنيد.
ـ مصرف پياز به سبب داشتن فسفر به كساني كه كارهاي فكري دارند توصيه مي شود.
ـ پياز مدّر (ادرار آور) بوده، از اين رو باعث دفع سموم بدن از جمله اوره و سديم مي شود.

ـ مصرف پياز اثرات قابل توجهي در پيشگيري از انواع سرطان دارد و به طور چشمگيري سرعت رشد سرطان روده بزرگ، سرطان مقعد و سينه زنان را كاهش مي دهد.

ـ همچنين خون را تصفيه و رنگ چهره را زيبا و جذاب مي كند.
ـ به سبب داشتن گوگرد براي رشد موهاي سر مفيد است.
ـ جهت تسكين ميگرن (درد نيمه سر) و سردردهاي عصبي؛ پياز خام را له كرده و روي پيشاني قرار دهيد.

ـ به سبب داشتن آهنك، دندان ها را محكم كرده، باعث محكم شدن استخوان بندي مي شود و از نرمي استخوان ها جلوگيري مي كند. از اين رو خوردن آن به افراد مبتلا به راشيتيسم، كودكان كم رشد و افراد سالمند توصيه مي شود.

ـ سيليس موجود در پياز باعث تقويت عضلات بدن مي شود.

ـ پياز كاهش دهنده شدت علائم مربوط به حالت هاي التهابي از قبيل تورم استخواني و التهاب مفاصل نيز هست.
ـ براي درمان كم اشتهايي؛ چند برش پياز خام را همراه سالاد در ابتداي غذا ميل كنيد.

ـ در بيماري هايي كه لازم است جريان ادرار تشديد باشد مثل سنگ كليه، سنگ مثانه، ورم مثانه، روماتيسم مفصل و حبس البول، خوردن پياز توصيه مي شود.

ـ به مبتلايان به فشارخون، خوردن آن توصيه مي شود.

ـ اگر مبتلا به زكام و سرماخوردگي هستيد، چند پياز را برش داده، در جاهاي مختلف خانه و نزديك خودتان بگذاريد تا با جذب ميكروب ها حتي المقدور از سرايت بيماري به ديگر اعضاي خانواده جلوگيري كرده باشيد.

ـ براي درمان كرم معده؛ يك عدد پياز را رنده كرده، يك شب تمام در آب خيس كنيد، سپس صبح آن را فشرده و عصاره اش را ناشتا بخوريد. چنانچه ۵ تا ۶ روز اين كار را تكرار كنيد تخم و خود كرم ها از بين مي روند.

ـ براي بهبود عفونت هاي تنفسي، مقداري عسل روي پياز خام خرده شده بريزيد و بگذاريد يك شب بماند سپس مايع حاصل را هر دو ساعت يك بار يك قاشق مرباخوري ميل كنيد.

ـ گروهي از پزشكان معتقدند چنانچه روزانه يك عدد پياز را به مدت چند دقيقه يا حداقل يك دقيقه در دهان بجويد تمام ميكروب هاي موجود در دهان از بين خواهند رفت.

ـ در پياز ماده ضدعفوني كننده اي وجود دارد كه سم گوشت هاي مانده را كه سبب اسهال مي شود كم مي كند.
ـ در پياز آنزيم ويژه اي است كه اشك را زيادتر و ترشحات داخل غدد اشك را كه ضد سرطان است، تحريك و زياد مي كند. از اين رو براي چشم سودمند است.

ـ پياز قادر است خطر ابتلا به سرطان معده را كاهش دهد.

ـ پياز باعث پاك شدن ديواره روده ها شده در نتيجه بسياري از يبوست هاي مزمن را درمان مي كند.
ـ پياز خام، تعريق پوست را زياد مي كند. خروج عرق از راه پوست براي معالجه روماتيسم مفيد است.
ـ گروهي از دانشمندان معتقدند با خوردن پياز و به واسطه گوگرد موجود در آن، كليه ها سالم مي مانند.
ـ پياز رنده شده با سيب به مقدار مساوي در رفع اسهال مفيد است.

ـ كساني كه پياز مي خورند معمولاً به عوارض جوش هاي قرمز و اگزما مبتلا نمي شوند.
ـ بيماران نقرس مي توانند سالاد پياز با كرفس و ليمو ترش تازه و يك حبه سير را در برنامه غذايي خود قرار دهند.
ـ استفاده از آب پياز به صورت محلول، لك هاي صورت را برطرف مي كند.
ـ براي از بين بردن لك هاي سياه پوست دارويي مفيدتر از آب پياز و نمك نيست.

ـ همچنين براي درمان سرفه هاي خشك و تنگي نفس بايد پياز را رنده كنيد و با صافي يا پارچه نازكي آب آن را بگيريد سپس هم وزن آن عسل خالص بريزيد تا مخلوط يكساني به دست آيد. هر وقت به سرفه هاي خشك و تنگي نفس مبتلا شديد آن را ميل نماييد.

ـ بخور پياز باعث از بين رفتن ميكروب هاي چشم مي شود.

ـ براي معالجه ترك خوردگي دست، يك پياز را رنده كرده و آب آن را به مدت ۱۵ـ۱۰ دقيقه روي دست هاي خود بماليد.

ـ چنانچه دچار دندان درد شديد، پنبه آغشته به آب پياز را روي دندان قرار دهيد.
ـ زماني كه تازه زكام شده ايد، دو ورقه نازك پياز به طول دو و عرض نيم سانتيمتر را بريده و لاي گاز استريل بپيچيد و ۵ دقيقه در سوراخ هاي بيني بگذاريد تا زكام رفع شود.

ـ پياز خام، پخته يا سرخ كرده (به هر صورتي كه خورده شود) از تشكيل لخته هاي خون در رگ ها جلوگيري نموده و مانع از بروز سكته قلبي و مغزي مي شود.

ـ خوردن پياز پخته به هر شكل كه باشد براي رفع ناراحتي روحي مفيد است.
ـ براي تسكين درد گلوي خود هنگام سرماخوردگي؛ مي توانيد يك عدد پياز متوسط را پوست گرفته و در يك استكان شير بجوشانيد و وقتي شير سرد شد آن را بنوشيد. اگر شير در دسترس نبود از آب هم مي توانيد استفاده كنيد.

ـ براي درمان گرفتگي صدا، پياز را با حرارت ملايم بپزيد، بعد با كره و روغن زيتون مخلوط كرده و بخوريد.
ـ مصرف پياز پخته براي درمان تصلب شرايين كه بر اثر كهولت در افراد مسن پديدار مي شود مفيد است.
ـ چنانچه پياز پخته شده را به صورت گرم بر روي دمل (آبسه) قرار دهيد موجب سرباز كردن آن مي شود.

ـ جهت درمان درد گوش مي توانيد پياز كوچكي را در كوره، كنار آتش يا درون فر پخته و آن را ريز خرد كنيد و بعد از اينكه با كمي كره مخلوط كرده و روي پارچه تميزي قرار داديد، به صورت گرم روي گوش قرار دهيد تا باعث تسكين درد آن شود.

ـ ضماد پياز پخته با پيه براي معالجه زخم پا كه بر اثر زدن كفش به وجود آمده بسيار مفيد است.


مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Instagram Nargil
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت