١/٧/١٤٤١ --- 2/25/2020 --- ۱۳۹۸ سه شنبه ۶ اسفند امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
ولادت با سعادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام تبریک و تهنیت باد       
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  82  نفر
بازدید امروز :  8781  بازدید
بازدید دیروز :  9304  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
 
 

پرورش کاکائو از طریق بذر

دانه های کاکائو را از غلاف رسیده برداشت کنید همچنین می توانید یک غلاف کاکائو بخرید تا درخت خود را از بذر پرورش دهید. غلافهای کاکائو را می توان از بازار کشاورزی یا یک باغبان دیگر در اقلیم های گرمسیری بدست آورد.برای جدا کردن غلاف از چاقوی تیز استفاده کنید ، مراقب باشید که به دانه های نرم داخل آسیب نرسانید. دانه ها را از قسمت گوشتی میوه جدا کنید ، سپس آنها را زیر یک جریان آب ولرم بشویید تا باقیمانده باقی مانده را از بین ببرید

 
دانه های کاکائو را مرطوب و گرم نگه دارید تا روند جوانه زنی شروع شود.دقت شود قبل از کاشت دانه ها ابتدا باید جوانه تشکیل شود.بهترین راه برای انجام این کار این است که ، بذرها را درون حوله کاغذی مرطوب بپیچانید و روی یک بطری آب داغ یا شاسی گرم قرار دهید.بسته به میزان دقیق گرما و رطوبت موجود ، ممکن است این 3-7 روز در هر جوانه زنی طول بکشد.

 
بعد از ریشه دار شدن باید بذرهای کاکائو را در خزانه با خاک مناسب و سبک بکارید. با گذشت زمان و بزرگتر شدن جوانه ها نهال های کوچکی به وجود می آیند که باید به بستر اصلی انتقال پیدا کنند تا نگهداری های لازم انجام شود.حدود ۴ ماه زمان لازم است تا به گلدان یا بستر اصلی منتقل شوند.

 
یک مکان گرم را برای قرار دادن گیاه در حال رشد خود قرار دهید. در حالت ایده آل ، شما قادر خواهید بود کاکائو خود را در یک گلخانه یا اتاق در حال کنترل با درجه حرارت بالا قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که دما در فضای در حال رشد در محدوده ی 18 تا 24 درجه سانتیگراد تنظیم شود.

 
گیاه کاکائوی خود را از نور مستقیم خورشید و منابع شدید گرما دور نگه دارید ، زیرا این ممکن است باعث خشک شدن آن شود.گیاه خود را در جایی قرار دهید که بتواند نور غیرمستقیم خورشید را دریافت کند. در کنار یک گیاه بلندتر یا در نزدیکی مرکز با کمی فاصله از پنجره قرار دهید.در طبیعت ، درختان شکلات معمولاً در زیر سایه سایبان جنگلهای بارانی یافت می شود ، به این معنی که نور فیلتر شده برای آنها بهترین است.

 
گیاه کاکائوی خود را بطور دوره ای در طول روز مرطوب کنید. از آنجا که این گیاه در یک منطقه گرمسیری تکامل یافته است ، اسپری های مکرر آب بهتر از آبیاری سنگین تر ، این کار را انجام می دهد. برگ ها و سطح بالایی خاک را با یک بطری اسپری کاملا مرطوب کنید ، اما از آبگرفتگی خودداری کنید. اجازه دهید خاک در فاصلا ی بین اسپری ها خشک شود.هنگام آبیاری نهال های جوان ، قسمت زیر برگ را بیشتر از قسمت زیرین برگ، مه پاشی کنید تا برگ ها استحکام بیشتری داشته باشند.حفظ یک محیط مرطوب بسیار مهم است ، زیرا هوای خشک می تواند به سرعت گیاه را از بین ببرد. از خاک خوب زهکشی شده برای جلوگیری از اشباع شدن ریشه جلوگیری کنید.

 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت