1
|
افسانه سادات فرود
|
معمولا از میانهی اسفند یا ابتدای فروردین ماه، زمان مناسبی برای این کار است.با قرار دادن سیب زمینی ها در مکانی گرم و نورگیر خانه فرآیند جوانه زدن آنها را شروع کنید. دمای آن منطقه باید 15.5 تا 21 درجه باشد.با استفاده از یک چاقوی تیز سیبزمینی ها را به چند بخش چشم دار ببرید. هر بخش باید یک چشم داشته و حدود 2.5 سانتیمتر مربع باشد. اجازه دهید که تکه های سیب زمینی، به مدت 24 ساعت در این شرایط باشند.خاک را با کود مخلوط کرده و مواد اضافی مانند خردهسنگها را از آن جدا کنید. این کار باعث میشود سیبزمینی بتواند ریشههایش را در خاک پایین بفرستد.
تکه های سیبزمینیها را در ناحیهای به عرض 30.5 سانتیمتر قرار دهید. سیبزمینی را به گونهای در خاک قرار دهید که چشم آن روبه بالا باشد تا بتواند به سمت بالا جوانه بزند.بر روی تکه سیب زمینی، با خاک تپهای ساخته و روی آن کود بدهید. ضخامت این تپه باید حدود 15 سانتیمتر باشد.مرتباً به آن آب داده و هر بار که سیب زمینی 15 سانتی متر بلند تر شد، کود گیاهی آن را تجدید کنید.
|
|