٣/٢/١٤٤٢ --- 9/21/2020 --- ۱۳۹۹ دوشنبه ۳۱ شهريور امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
ولادت با سعادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام تبریک و تهنیت باد       
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  40  نفر
بازدید امروز :  2377  بازدید
بازدید دیروز :  17930  بازدید
تبلیغات متفرقه
آفات گیاهان و مبارزه با آن >> پوسیدگی آبکی
 

پوسیدگی آبکی

 


عامل بیماری : ریزپوس نیگریکس Rhizopus nigricans

این پاتوژن پلی فاژ است و به خصوص به خانواده کدوئیان ، سیب زمینی و توت فرنگی حمله می کند.

این بیماری روی میوه های رسیده ایجاد لکه های قهوه ای وسیاه آبکی می کند و پس از مدت کوتاهی لکه هاازکپک های سفید و بعد سیاه رنگ پوشیده می شوند .


آنزیم Pohigalactturonasi از جانب پاتوژن سبب تخریب میوه می شود.


کنترل:

ممانعت از ایجاد زخم در میزبان ،تهویه هوای انبار میوه و پائین نگهداشتن دمای انبار میوه.

لازم به ذکر است که این پاتوژن در دمای 28-22 درجه سانتی گراد و با رطوبت نسبی بالا ، درعرض 3-2 روز یک میوه را بطور کامل اشغال می کند. دمای حداقل و حداکثر برای رشد پاتوژن به ترتیب 6 و 30 درجه سانتی گراد است.




مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Instagram Nargil
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت