١٨/١١/١٤٤٠ --- 7/21/2019 --- ۱۳۹۸ يکشنبه ۳۰ تير امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
نحوه ی تکثیر موز
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  47  نفر
بازدید امروز :  1754  بازدید
بازدید دیروز :  17592  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
غذاهای گیاهی و گیاه خواری >> گیاه تره
 

گیاه تره

 

گیاهی است چند ساله  از خانواده  سوسنی ها(Liliaceae )با برگهای باریک و طویل که در مقابل سرما مقاوم است.

تره یکی از سبزیهای قدیمی است که مصرف آن در ایران از دیر زمان مرسوم بوده و به صورت تازه و خشک شده در بسیاری از غذاهای  ایرانی مورد استفاده قرار میگیرد.تره مانند بسیاری از سبزیهای برگی دارای ویتامین های زیادی است.

املاح معدنی به ویژه آهن آن نیز زیاد است. در خارج به صورت سبزی ادویه ای و طبی از آن استفاده می شود.

تره در آب و هوای معتدل سرد و مرطوب عملکرد بهتری دارد.خاک مناسب برای کشت این گیاه،زمین های هوموسی و آهکی است.کودهای آلی و شیمیایی در عملکرد محصول که چندین بار در سال برداشت می شود موثر است. مخصوصا چون مرتبا از برگهای آن برداشت می شود،دادن کودهای ازته و کشت در اراضی قوی تر توصیه می شود.

مقدار کودهای شیمیایی حدود120کیلوگرم ازت(در سه مرحله)،80کیلوگرم p2o5 و 200 کیلو گرم k2o در هر هکتار است. پس از برداشت مرحله اول مقدار60 کیلوگرم ازت در هکتار به ازای هر بار برداشت به زمین می دهند.

تره نیز مانند سایر سبزی های برگی در ایران به صورت دست پاش و در کرتهایی به ابعاد مختلف کشت می شود.

در صورتی که اگر به طور ردیفی کشت شود،بسیاری از عملیات داشت مانند:وجین،سله شکنی و غیره آسانتر انجام می گیرد. فاصله ردیف ها 20تا25سانتیمتر و مقدار بذر بین 20تا25کیلوگرم در هکتار است.برداشت تره نیز طی چندین مرحله انجام می گیرد.برگهای برداشتی در مرحله اول بسیار باریک  است و آن را معمولا دور می ریزند.باید برای مرحله اول صبر کرد تا برگها خوب رشد کند زیرا برگهای بزرگتر به تقویت ریشه کمک کرده و محصول مراحل بعدی مرغوب تر می شود.



مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت