١٠/٤/١٤٤١ --- 12/8/2019 --- ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
چگونه در خانه گوجه فرنگی بکاریم؟
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  90  نفر
بازدید امروز :  10200  بازدید
بازدید دیروز :  13408  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
گیاهان دارویی >> صمغ عربی
 

صمغ عربی

 

صمغ عربی :

نام علمی : Acacia Senegal


نام تیره : Fabaceae

از نظر ویژگی گیاه شناسی ، درختچه ای و چند ساله می باشد و در سودان و سنگال پراکندگی دارد.

پراکنش آن در نواحی جنوبی ایران می باشد و مناظقی که از نظر کشت مناسب گزارش شده است عبارتست از بلوچستان ، کرمان و بوشهر.

جزء مورد مصرف گیاه در صنایع داروسازی صمغ درخت می باشد که از پوست شاخه به دست می آید.

طریقه برداشت با ایجاد شیار در پوست درخت توسط ابزار برنده و زمان آن آبان ماه می باشد.

ماده موثره اصلی از پلی ساکارید اسیدی تشکیل شده است. خواص دارویی آن عبارتست از : نرم کننده ، رفع التهاب گلو و دستگاه گوارش.

عوارض جانبی : توصیه می شود همراه با کتیرا برای فرم دادن مو استفاده نشود.

کاربردهای غیر دارویی : بعنوان افزودنی ( تغلیظ کننده و پایدار کننده ) ، در صنایع داروسازی ، در صنایع آرایشی و بهداشتی ( فرم دادن مو ) ، هتهیه آهار ، چسب و مرکب استفاده می شود.


articleimages/صمغ عربی/715.jpg




مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت