٢/٦/١٤٤١ --- 1/28/2020 --- ۱۳۹۸ سه شنبه ۸ بهمن امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
السلام علیک یا فاطمة الزهرا - سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد       
جستجو  
آخرین مطالب
ویزیت در محل توسط کارشناس - تهران
فوت و فن باغبانی امروز
تاثیر کود دهی بر پوست میوه مر‌کبات
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  48  نفر
بازدید امروز :  3088  بازدید
بازدید دیروز :  10003  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
گیاهان دارویی >> نكاتی در مورد بادمجان
 

نكاتی در مورد بادمجان

 
نكاتی در مورد بادمجان :

به‌طور كلی، 100 گرم بادمجان، 5/6 گرم فیبر، 245 میلی‌ گرم پتاسیم و 104 میلی ‌گرم اسید فولیك دارد

بنابراین فیبرش به عملكرد بهتر دستگاه گوارش كمك كرده و پتاسیم و اسید فولیكاش از بروز فشار خون و بیماری‌ های قلبی‌ عروقی جلوگیری می ‌كند.

در ضمن، یادتان باشد كه این سبزی یك پایین ‌آورنده كلسترول نیز شناخته شده است؛ البته به شرطی كه سرخ‌ شده میل نشود.

طب سنتی، طبیعت این سبزی را خشك و گرم می ‌داند و آن را یكی از كم ‌كالری‌ ترین مواد غذایی معرفی می ‌كند. پس این سبزی برای كسانی كه چاق هستند غذای كم‌ انرژی محسوب می ‌شود و یك انتخاب مناسب است.

به علاوه، این سبزی برطرف ‌كننده یبوست است.

در ضمن، وقتی بادمجان را پوست می‌ كنید و نمك می ‌زنید، بعد از مدتی، آبی روی آن جمع می‌ شود كه مالیدن این آب به پوست كسانی كه زیاد عرق می ‌كنند، توصیه شده است.

بادمجان را به 3 روش می ‌پزند؛

اول به طریق سرخ كردن: كه از نظر علم تغذیه این روش چندان توصیه نمی ‌شود زیرا هر چیزی كه طی سرخ شدن زیاد حرارت ببیند اكثر ویتامین‌ هایش را از دست می ‌دهد و به دلیل مصرف روغن پُركالری ‌تر خواهد شد.

دومین روش، آب ‌پز كردن است: كه به‌ عنوان مناسب ‌ترین روش شناخته شده است؛ مخصوصا وقتی كه با سبزیجات دیگر مخلوط می ‌شود.

 آخرین روش، كبابی یا تنوری كردن است: كه در شهرهای شمالی بیشترین كاربرد را دارد. ولی چه بهتر كه در این روش، بادمجان، در حرارت مستقیم آتش نباشد زیرا تماس با آتش باعث از بین رفتن ارزش غذایی آن شده و زمینه تشكیل تركیبات سرطان ‌زا را در آن فراهم می‌ آورد.

به‌ طور مثال، آتش زغال 700 درجه و آتش گاز 1000 درجه حرارت دارد، در حالی كه بهترین حرارت برای پخت غذا 150 درجه است.

پس چه بهتر كه برای كباب كردن بادمجان در حرارت آتش، پوست آن بعد از كباب شدن كاملا جدا شود یا بادمجان‌ ها را در كاغذ آلومینیوم در فر قرار دهید تا كاملاً مغزپخت شود؛ به این ترتیب، حرارت به طور غیر مستقیم موجب پخته شدن این سبزی می‌ شود.





مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت